Diverse

Ce înseamnă mood si cum ne pot influența prietenii starea de spirit

Publicat: 19 iun. 2020
Ce inseamna Mood
Ce inseamna Mood

Ce înseamnă mood? Odată cu internetul și cu rețelele de socializare, tinerii din România și nu numai, au preluat o mulțime de cuvinte din limba engleză în principal. La început aceste cuvinte erau folosite pentru că lungimea lor în engleză este mult mai scurtă decât cea din română. Un exemplu de acest cuvânt ar fi și mood.

Ce înseamnă mood în română

Mood se traduce în română astfel: stare de spirit, dispoziție, stare sufletească. Cele mai întâlnite cuvinte cu care este asociat cuvântul mood sunt: bad (rea), good (bun), changing (schimbătoare), depressed (depresiv) , etc.
Ce înseamnă mood pe facebook
În urmă cu mai mulți ani (2012). Facebook a realizat un experiment pe utilizatorii săi cum ar putea să le schimbe starea de spirit (mood). Astfel, la începutul anului 2012, peste 700.000 de utilizatori au fost aleși să particepe la un experiment. Timp de o săptămâna, acestora li s-a arată doar lucruri și mesaje in general pozitive pe feed-ul lor sau negative. După o săptămâna, oamenii care au participat la acest experiment aveau tendința să posteze și ei lucruri pozitive sau negative în funcție de ce au văzut în acea săptămâna.
Concluzia a fost că emoțiile exprimate de prieteni prin intermediul rețelelor de socializare iti influențează starea de spirit.

Ce înseamnă mood pe facebook story

Destul de recent, facebook a lansat opțiunea mood pe story. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe story (poveste) și să răsfoiești prin modurile existente până ce ajungi la mood. De acolo iti poti alea ce stare de spirit vrei sa folosesti.

10 abrevieri populare în limba engleză

• OMG – Oh my God – Dumnezeule!
LOL – Laughing out loud – Mor de râs!
• BTW – By the way – Printre altele, Apropo
• XOXOXOX – Hugs, Kisses,… – Pupici și îmbrățișări
• THX, TNX – Thanks – Mulțumesc
• 2morow – Tomorrow – Mâine
• 2nit – Tonight – Astă seară
• ASAP – Aș soon aș possible – Cât de curând posibil
• B3 – Blah, Blah, Blah – Bla, Bla, Bla
BFF – Best Friends, Forever – Prieteni pentru totdeauna

Adauga un comentariu