Actualitate

Ce lecție a învățat Gabriela Cristea după un divorț scandalos și mai multe relații eșuate. Acum are o căsnicie fericită

Publicat: 04 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce lecție a învățat Gabriela Cristea după un divorț scandalos și mai multe relații eșuate. Acum are o căsnicie fericită
După mai multe relații eșuate, Gabriela Cristea pare să-și fi găsit fericirea alături de Tavi Clonda

Îndrăgita vedetă Gabriela Cristea a trecut printr-un divorț scandalos în urmă cu 11 ani, dar a bifat și mai multe relații eșuate. Însă, de câțiva ani, ea pare să-și fi găsit fericirea alături de Tavi Clonda, cu care formează un cuplu superb. În plus, viața Gabrielei Cristea este împlinită și de cele două fetițe pe care le are împreună cu soțul ei.

Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, are acum o căsnicie frumoasă alături de soțul ei, Tavi Clonda, cu 5 ani mai tânăr. Au o familie superbă, fiind părinții a două fetițe extrem de reușite. Însă, în urmă cu 11 ani, prezentatoarea TV a trecut printr-un divorț care a afectat-o enorm.

Nu a fost singura ei dezamăgire în dragoste, pentru că au existat și mai multe relații eșuate. Despre toate acestea a vorbit Gabriela Cristea într-o postare pe rețelele de socializare. Vedeta a simțit că trebuie să le dezvăluie fanilor lecția importantă pe care a învățat-o, în urma dezamăgirilor pe care le-a trăit în plan amoros, potrivit LPF.

Gabriela Cristea, un divorț scandalos și mai multe relații eșuate

Înainte de a-și forma o familie frumoasă alături de cântărețul Tavi Clonda, Gabriela Cristea a avut un mariaj care a lăsat-o săracă și nefericită, cu Marcel Toader, și mai multe relații care au dezamăgit-o. Prezentatoarea TV a avut câțiva ani după care s-ar putea scrie un scenariu de film. Dar toate acestea au făcut-o femeia care este în prezent. Una care a învățat din greșelile trecutului, spune ea.

„Am avut mai multe relații și sunt la a doua căsătorie. Am trecut printr-un divorț. De fiecare dată, însă, încercam să îmi mulțumesc partenerul, încercam să fiu personajul acela de care are nevoie partenerul. După ce am divorțat, am înțeles că trebuie să fiu eu și să mă descopăr pe mine, și să văd cum sunt, așa naturală, cu defecte și cu calități.

Și să fiu în fața partenerului nu așa cum și-ar fi dorit el. Adică, poate femeia extrem de serioasă, o doamnă. Sau poate femeia jucăușă și simpatică, întotdeauna gata de acțiune. Sau nici nu mai știu câte roluri am jucat”, le-a transmis Gabriela Cristea fanilor ei.

Prezentatoarea TV a dat de înțeles că a trecut peste acest capitol din viața ei și că, în sfârșit, ne uităm la adevărata Gabriela Cristea, cea veritabilă și fără măști, cea în stare să-și trăiască viața asumat.

Primul ei soț a murit în urmă cu patru ani

Toată lumea știe că Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader în urmă cu mai mulți ani. Afaceristul a fost primul ei soț, alături de care a trăit un mariaj destul de zbuciumat vreme de 5 ani, o căsătorie punctată inclusiv de abuz fizic și psihic. Bărbatul a decedat după divorț, în 2019.

Cei doi au divorțat spotan după ce, pur și simplu, acesta a venit la ea, într-o zi, cerându-i să își facă bagajele și să plece. La plecare, Gabriela a avut parte de un șoc imens. Aceasta a aflat cu stupoare că, după 4 ani de muncă în cadrul unui show matrimonial unde era prezentatoare, mai avea doar 50 de lei în cont.

Pe-atunci, Gabriela câștiga suma fabuloasă de 20.000 de euro lunar, însă și munca era pe măsură. În tot acest timp reușise să strângă 480.000 euro, conform documentelor oficiale. Gabriela Cristea spune însă că suma reală a fost aproape dublă.

„50 de lei am avut în cont, după divorț. Eu, de la 50 de lei, cu care m-am trezit undeva în februarie, am reușit într-o lună de zile să mă redresez și să pot să mă întrețin, să pot să merg unde vreau.

Foarte repede m-am repliat și am găsit resurse prin care să pot să îmi văd mai departe de viață. Dar eu zic că așa este caracterul meu și e un avantaj, un dar de la Dumnezeu”, a mai povestit Gabriela Cristea în emisiunea „După faptă și răsplată”, prezentată de Cristina Șișcanu.

Adauga un comentariu