Bursa Barfelor

Ce mai coace pe la colțuri cel mai incompetent politician din târg. Băieții au pregătit aparatura și zorzoanele nichelate

Publicat: 01 iul. 2020

Babetele bârfitoare încep rubricuța de astăzi cu o mică chestiuță din administrația de prin târg de prin casa cu pătrate. E vorba de combinația aia eronată a lui Arăgăzel Pompa, șăfuțul cel incult de la cejău, cu spetalul mobil de la Lețcani. Arăgăzel a tras cât a putut de termene ca să lălăie afacerea eronată până când nu a mai găsit și alte minciuni pe care să le spună despre țeapa trasă de turcaleți.

Pentru că nici minciunica cu plângerile de la Deneau nu a mai ținut, că toată lumea s-a prins de duma respectivă, Arăgăzel scormonește zilele astea, cică, o nouă minciună babană ca să dea vina pentru eșec pe Soare, pe Univers, pe Donald Trump, pe vremea caldă de afară, numai pe prostia din capul lui nu. Ah, dar să nu o uităm pe Alinuța Pompa, șăfuța de la Euronest, cealaltă combinatoare din afacerea asta. Amândoi au înroșit telefoanele ca să scormonească minciuna nouă ce o să fie servită acuși la public. Arăgăzele, spetalul ăsta te duce la vale mai rău decât coviduțul, că și băjeții veseli s-au pus pe treabă după ce i-ai trimis pe drumuri eronate.

 

 

Adauga un comentariu