Actualitate

Ce mare a crescut Petrus, fiul lui Petre Roman. Cum arată băiatul de 12 ani al fostului premier

Publicat: 03 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce mare a crescut Petrus fiul lui Petre Roman. Cum arată băiatul de 12 ani al fostului premier
Petrus, fiul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc este acum la vârsta preadolescenței

Petrus, fiul lui Petre Roman, a împlinit anul acesta 12 ani și pare să fi moștenit trăsăturile frumoase ale ambilor părinți. Fostul premier divorțase de doi ani de Mioara Roman când s-a recăsătorit cu femeia care i-a dăruit un fiu. Gurile rele spun că Silvia Chifiriuc ar fi fost motivul pentru care Petre Roman s-ar fi despărțit de prima soție.

În 2007, Petre Roman a divorțat de Mioara, iar după numai doi ani s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Cu toate că între cei doi există o diferență de vârstă de 25 de ani, dragostea dintre ei este foarte puternică. Silvia și fostul premier al României sunt împreună de mai bine de 13 ani, iar rodul iubirii lor este Petrus, fiul lor în vârstă de 12 ani.

Petrus, fiul lui Petre Roman, este pasionat de înot

Invitat într-o emisiune TV, Petre Roman a vorbit despre relația pe care o are cu Petrus, fiul său, în vârstă de 12 ani. Totodată, fostul prim-ministru al României a vorbit și despre pasiunile pe care le are băiatul lui și a spus că se bucură că este încă un copil și nu a devenit un adolescent rebel.

Fiul lui Petre Roman se află acum la preadolescență și mulți părinți care au copii de aceeași vârstă cu el se confruntă deja cu probleme de adolescent. Însă fostul prim-ministru al României spune însă că fiul său nu are încă deprinderi de acest fel și este încă un copil extrem de ascultător. oman a povestit că, atunci când era mai mic, băiatul cânta la pian, însă acum este pasionat de sport.

„În acest moment este pasionat de sport, de înot mai exact. Nu cred că o să facă o meserie din asta, nu ar fi rău, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici. Pentru 12 ani, are destulă minte și mă bucur de el așa copil, încă nu a devenit rebel. Băiatul meu citește strict ce îl interesează pe el, acum îl interesează dinozaurii sau cine știe ce istorii. Încerc să îl conving să citească ce se citește prea puțin acum, și anume literatura. Să nu uităm că în literatură este acumulată simțire, viață, trăiri, fapte”, a precizat Petre Roman.

Ce relație are Petre Roman cu nepoata sa

Cu toate că Oana și tatăl ei, Petre Roman, nu au o relație atât de apropiată, nu același lucru se poate spune despre relația fostului premier cu nepoata sa Izabela. Astfel, cei doi reușesc să se vadă măcar o dată pe lună și să petreacă timp împreună. Nepoata sa, Izabela este fascinată de fiecare dată când îl vede și îl întreabă diverse lucruri.

„E o scumpete de copil, care cred că crește foarte frumos, mai ales că Oana, fiica mea, se ocupă foarte mult de educația ei. Ne vedem ori de câte ori am timp și vă spun sincer că sunt un bunic grijuliu. Ultima dată când am văzut-o i-am propus să facem un concurs de caligrafie, eu cu caietul meu, ea, cu caietul ei”, a povestit Petre Roman în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu