Cancan

Ce mesaj a transmis Gabriela Prisăcariu, la un an de la cununia cu Dani Oțil. Fanii au reacționat imediat

Publicat: 16 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce mesaj a transmis Gabriela Prisăcariu la un an de la cununia cu Dani Oțil. Fanii au reacționat imediat
În ultimul an, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții unui băiețel extrem de simpatic, iar venirea pe lume a copilului le-a schimbat viața.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un motiv de sărbătoare. Cei doi împlinesc un an de la cununia civilă, iar frumoasa tânără a făcut un anunț emoționant despre acest eveniment. În ultimul an, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții unui băiețel extrem de simpatic, iar venirea pe lume a copilului le-a schimbat viața.

Cei doi au învățat împreună cum să aibă grijă de micuțul Luca, iar atunci când acesta a fost bolnav, Dani Oțil și-a luat liber de la serviciu și le-a fost alături în clipele dificile.

Ce mesaj a transmis Gabriela Prisăcariu, la un an de la cununia cu Dani Oțil

Gabriela a sărbătorit cu cei care o urmăresc primul an de căsnicie cu Dani, cu o fotografie de la cununia civilă în care era însărcinată cu micuțul Luca.

„Cum ar zice Dani… a trecut un an… și este doar primul!!!!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe contul ei de socializare și au primit o mulțime de felicitări din partea fanilor.

Zilele trecute, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au reușit să îi amuze dar și să îi îngrijoreze din nou pe cei care îi urmăresc. Cei doi au ajuns să vorbească inclusiv de divorț, iar Gabriela Prisăcariu i-a spus că dacă vreodată va vrea să divorțeze de el, își va tempera acest impuls, căci i-a transmis că nu merită să fie fericit până la adânci bătrâneți.

„Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: >”, a povestit prezentatorul TV în cadrul emisiunii de matinal.

Gabriela Prisăcariu a primit un mesaj usturător din partea unei urmăritoare: „Uită-te la tine și uită-te la ea”

De curând, în cadrul unei emisiuni de umor, Gabriela a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu afirmând că „bunicuţa lui Dani s-a mutat la Monaco”. Din păcate, câţiva urmăritori ai frumoasei blonde și susținători ai mihaelei Rădulescu nu au înţeles formatul show-ului şi au atacat-o dur pe soţia lui Dani.

„Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce a găsit la tine. O „glumă” mai proastă nu am auzit. Se vede că ești tare frustrată. Așa tânără cum ești”, este mesajul pe care Gabriela Prisăcariu l-a primit de la o doamnă care cândva o aprecia, potrivit wowbiz.ro

„Nu vei fi niciodată o divă cum este Mihaela Rădulescu!”, a comentat o altă urmăritoare a Gabrielei.

„Dacă aș fi fost în locul tău, n-aș fi avut curaj să zic ceva de Mihaela Rădulescu. Uită-te la tine și uită-te la ea”, este alt mesaj usturător.

„Nu știe nimeni cine e sau cu ce se ocupă. E nevasta lui Dani. Urât să vorbești așa”, sunt reacțiile internauților după participarea Gabrielei Prisăcariu la o emisiune de umor.

Adauga un comentariu