Cancan

Ce meserie are Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu. Puțini se așteptau la asta! 

Publicat: 15 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce meserie are Georgiana soția lui Cătălin Moroșanu. Puțini se așteptau la asta 
Soția lui Cătălin Moroșanu, Georgiana, are meseria de medic stomatolog și lucrează la una din cele mai apreciate clinici din țară

Cătălin Moroșanu și soția lui Georgiana sunt împreună de mai bine de 20 de ani, iar lumea se întreabă ce meserie are aceasta. Moro a refuzat să ofere informații despre familia sa, dar este fericit să aibă alături o femeie care l-a sprijinit întotdeauna și i-a îngrijit rănile, conform declarațiilor sportivului.

Cu doi ani în urmă, au circulat zvonuri că Moroșanu se desparte de soția sa, dar el, faimosul de la Survivor, a negat totul și a afirmat că este mai îndrăgostit de Georgiana ca niciodată.

Ce meserie are Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu

Georgiana este un medic stomatolog din Iași. Ea a absolvit două facultăți, Economia și Stomatologia, și este foarte apreciată de pacienții care vin la cabinetul ei. Lucrează pentru una dintre cele mai renumite clinici stomatologice din țară și are un venit considerabil, dar preferă să fie discretă și să nu fie în centrul atenției, în contrast cu soțul ei, Cătălin Moroșanu.

Nu cu mult timp în urmă, sportivul a vorbit despre cum a început relația lor.

„Ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… Moartea din Carpați, uită-te la mine. Nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru.

Știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe”, spunea concurent de la Survivor România.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Cătălin Moroșanu în buletin?

Coincidența care a dus la un val de reacții în mediul online a scos la iveală și un detaliu mai puțin știut despre cel supranumit „Moartea din Carpați”. Cătălin a dezvăluit că numele lui este de fapt „Moroșan”, nu „Moroșanu”, așa cum îl strigă toată lumea în prezent:

„Cătălin Moroșanu: Hai să îți arăt în buletin cum mă cheamă – Cătălin Moroșan!

Reporter: Păi și noi de ce te știm drept Moroșanu?

Cătălin Moroșanu: Pentru că îi e mai ușor românului, ca limbă, să zică Moroșanu decât Moroșan.”, a explicat luptătorul pentru sursa citată.

Relația soților Moroșanu este una extrem de apreciată și de bine văzută de către publicul larg. Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut fel și fel de zvonuri, cu privire la căsnicia lor, frumosul cuplu știe să își trăiască fericirea într-un mod discret.

Soția lui Cătălin Moroșanu, Georgiana, are meseria de medic stomatolog și lucrează la una din cele mai apreciate clinici din țară.

Adauga un comentariu