Cancan ultimă oră

Ce nepoate are Anastasia Lazariuc! Au încins imaginația internauților cu poze sexy – FOTO

Publicat: 16 feb. 2020

Toți știm că Anastasia Lazariuc este frumoasă, dar să-i vezi nepoatele! Tinerele au încins imaginația internauților cu poze sexy

Anastasia Lazariuc este o femeie extrem de frumoasă, acest lucru observându-se extrem de ușor, chiar și la vârsta înaintată a vedetei.

De o frumusețe aparte este și fiica ei, nu mai puțin celebra Ileana Lazariuc. Însă, în familia Lazariuc, mai există două femei extrem de frumoase de care nu știe aproape nimeni: nepoatele Anastasiei, fiicele lui Andrei, băiatul artistei.

Andrei s-a căsătorit pe când avea doar 18 ani cu o rusoiacă. În prezent, cei doi locuiesc la București cu cele două fiice ale lor, Beatrice și Anastasia, alintată de apropiați Nasti.

Frumoaselele tinere fac furori pe rețelele de socializare cu frumusețea lor. Beatrice şi Anastasia par, mai degrabă, surorile Ilenei Lazariuc, semănând perfect cu ea. Mai mult, cele două au siluete de invidiat și sunt passionate ca și mătușa lor, de modă. Beatrice este designer și are deja propria colecție de haine, iar Anastasia publică fotografii în care se vede cu ușurință că este pasionată de make up.

”Am un atelier de creație. Bunica mi-a cumpărat prima mașină de cusut. Ea m-a susținut întotdeauana, nu mi-a spus să fac asta sau asta sau muzică” a mărturisit Beatrice într-un itnerviu cu ceva timp în urmă.

Adauga un comentariu