BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ce părere aveți despre montarea radarelor fixe pe marile bulevarde din Iași? Dacian Dicu, instructor de conducere defensivă, face un apel către comunitate la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 04 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 05 octombrie 2021, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent Dacian Dicu, instructor de conducere defensivă și pilot de raliuri, pentru a face un apel către cetățenii Iașului. Invitatul Roxanei Caraiman va vorbi despre inițiativa pe care o are privind montarea de radare fixe pe bulevardele mari din oraș unde, de cele mai multe ori, se circulă cu viteză foarte mare. Instructorul de conducere defensivă solicită montarea radarelor din 300 în 300 de metri și limitarea vitezei la maxim 70 km/h. O altă solicitare face referire la montarea limitatoarelor de viteză cu denivelare pe toate străzile înguste unde sunt mașini parcate. Despre propunerile lui Dacian Dicu puteți afla mai multe pe parcursul unei ore de emisiune.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu