Cancan ultimă oră

Ce planuri are Ianis Hagi cu iubita lui: Cine este Elena Tănase

Publicat: 24 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce planuri are Ianis Hagi cu iubita lui Cine este Elena Tănase
Ianis Hagi și Elena Tănase sunt împreună de câțiva ani

Jucătorul echipei Glasgow Rangers Ianis Hagi are o relație de câțiva ani cu Elena Tănase, o tânără constănțeancă. Fiul Regelui pare îndrăgositit până peste cap de frumoasa șatenă, iar cei doi ar putea ajunge la altar mai devreme decât și-ar fi imaginat cei apropiați.

Elena Tănase are 18 ani și este elevă la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“,din Constanța. Tânăra așteaptă să-și dea Bacalaureatul pentru a se putea muta cu „prințișorul“ Ianis, fie că va fi vorba de Scoția, unde joacă acum Ianis sau în orice alt loc de unde ar putea primi o ofertă în această vară fiul Regelui.

Gheorghe Hagi este de acord cu relația fiului său, Regele îneleângu-se foarte bine cu tatăl Elenei Tănasă.

Iubita lui Ianis Hagi, Elena Tănase

Cine este Elena Tănase și tatăl acesteia

Tatăl Elenei, Dimciu-Palavoti Tănase, este unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din Constanța. Așadar, Elena provine dintr-o familie bogată de aromâni și este și pe placul Regelui.

Chiar dacă în ultima perioadă relația dintre Ianis și Elena a fost mai mult la distanță, el jucând în Scoția, iar ea făcându-și studiile la Constanța, relația celor doi tineri este foarte serioasă. Ori de câte ori poate, Elena merge la Glasgow pentru a fi alături de iubitul ei.

Relația strânsă pe care o are Gheorghe Hagi și tatăl Elenei a fost demonstrată în 2019, atunci când familia Regelui a fost invitată la botezul fiului fratelui Elenei Tănase, iar Gheorghe Hagi a răspuns prezent, în semn de respect pentru viitorii săi cuscri.

Iubita lui Ianis Hagi, Elena Tănase

Dimciu-Palavoti Tănase este un om de afaceri din Constanța care are afaceri în domeniul agriculturii și în construcții. De altfel, acesta este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați machedoni din Constanța.

Dimciu-Palavoti Tănase este un om credincios, acesta fiind nedespărțit de șiragul de mărgele – metanie, pe care îl ține în mână chiar și în pozele de la anumite evenimente. Astfel de mătănii „komboloi” pot fi observate și la un alt machedon foarte credincios, Gigi Becali.

Fratele Elenei Tănase s-a căsătorit cu o fată la fel de înstărită. Este vorba despre fiica lui Gică Apostol, cel care deține una dintre cele mai mari ferme din România, Tolil Company SRL.

Ianis Hagi și iubita lui, Elena Tănase

Ianis a plecat în vacanță fără iubita lui

Recent, Ianis a ales să plece într-o scurtă vacanță pe insual grecească Mykonos, una dintre cele mai exclusiviste destinații din zonă. În această vacanță, Ianis a plecat fără iubita lui care se pregătește să dea Bacalaureatul

În condițiile în care România nu a prins un loc la Campioantul European ce se desfășoară în aceste zile, „Prințișorul“ a plecat în vacanță într-o destinație exclusivistă din Grecia.

În vacanța din insula grecească, Ianis este însoțit de alți trei fotbaliști, Denis Alibec, Cristi Ganea și Carlo Casap. Cu toții au jucat sau încă joacă la Viitorul patronat de Gică Hagi. Alibec este acum la Kayserispor, în Turcia, în timp ce Ganea și Casap sunt jucătorii formației constănțene. Aceștia au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare din vacanța de lux în care par că se simt foarte bine.

În plus, Ianis este dorit de mai multe cluburi mari din Europa, printer care Lazio, Sevilla sau Galatasaray și nu ar fi exclus ca în această vară „Prințișorul“ să se transfere de la Glasgow Rangers. De altfel, oficialii grupării socțiene au declarat că i-au găsit un înlocuitor lui Ianis, arătându-se deranjați de faptul că fiul Regelui vorbește în utlimul timp numai despre plecarea de la Glasgow.

Iubita lui Ianis Hagi, Elena Tănase

Adauga un comentariu