Sanatate

Ce presupune terapia Fohow. Efecte vizibile după o singură ședință

Publicat: 11 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce presupune terapia Fohow. Efecte vizibile după o singură ședință
Terapia prin masaj bioenergetic Fohow urmărește un efect fizioterapeutic rapid și tangibil printr-un impact direcționat asupra punctelor biologic active

Terapia Fohow este o metodă de masaj bioenergetic care pretinde să ajute la îmbunătățirea stării generale a întregului corp. Compania prezintă acest masaj ca o combinație perfectă între tehnicile de medicină tradițională și cele mai recente descoperiri științifice.

Ce presupune terapia Fohow

Dispozitivul de masaj Fohow combină principiile acupuncturii cu cele mai recente descoperiri științifice în domenii precum bioinformatică, bioenergetică și neurologică. Cu ajutorul tehnologiei moderne, masajul simulează efectele terapiilor fizice și tehnicilor de medicină tradițională, cum ar fi masajul și terapia cu vacuum.

“Fohow Corporation este singura companie chineză care produce produse pentru sănătate și care dispune de propriul institut de cercetare științifică, specializat în cercetarea, dezvoltarea și producția de noi formule de suplimente biologic active, efectuarea cercetărilor privind siguranța produselor, stabilirea eficacității acestora și alte funcții conexe. Profesorul Tang Youzhi, fondatorul medicinei chineze moderne și anterior medicul personal al președintelui chinez Mao Zedong, este liderul institutului de cercetare științifică. Profesorul Tang Youzhi a consiliat cei mai renumiți lideri de stat din China și din multe alte țări”, potrivit descrierii de pe site-ul companiei.

Terapia Fohow urmărește să restabilească frecvența normală a câmpului electromagnetic uman, facilitând acordarea pe lungimea de undă a câmpului energetic terestru. Odată realizat acest lucru, organismul beneficiază de o purificare și consolidare prin aportul suplimentar de energie revitalizantă.
Un element esențial în terapia meridianelor este conceptul de polaritate, referindu-se la proprietatea unui corp de a avea doi poli: unul pozitiv Yang și unul negativ Yin.

Echilibrul este menținut prin circulația liberă a energiei QI, evitând apariția anomaliilor energetice cauzate de perturbări psihice, interferențe sociale, energii străine (virusuri, bacterii, ciuperci, paraziți), interacțiunea meridianelor pereche și influența energiei timpului (diurne, lunare, anuale).

Terapia prin masaj bioenergetic Fohow urmărește un efect fizioterapeutic rapid și tangibil printr-un impact direcționat asupra punctelor biologic active. Terapeuții pretind că astfel se curăță instantaneu căile de energie, îmbunătățindu-se circulația sângelui, iar energia corpului crește și într-un final este restabilit echilibrul organelor interne. Această formă de terapie poate fi folosită pentru prevenirea și tratarea bolilor, precum și pentru menținerea unei stări optime de sănătate.

Ce afecțiuni pot fi tratate cu această terapie alternativă

Masajul efectuat cu dispozitivul Bio-Electric Fohow contribuie la eliminarea toxinelor din corp, la eliminarea durerilor, la curățarea sângelui, la îmbunătățirea circulației sângelui, la accelerarea metabolismului, la îmbunătățirea calității somnului, la încetinirea procesului de îmbătrânire și la întărirea sistemului imunitar și a capacității organismului de autoreparare. De asemenea, ajută la reglarea funcționării sistemului de secreție internă, la întărirea mușchilor și oaselor, la îmbunătățirea stării coloanei vertebrale, la reglarea sistemului nervos autonom, la reglarea sistemului endocrin, la creșterea funcției sexuale și la purificarea meridianelor. Pe deasupra, nu este dureros și nu prezintă efecte adverse.

Terapia Fohow este recomandată pentru tratarea afecțiunilor coloanei cervicale și lombare, bolilor reumatice, pentru periartrita umărului, spondiloza cervicală, dureri în partea inferioară a spatelui și șoldurilor, hiperostoza, vânătăi, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni ale țesutului osos, artrita reumatoidă, reumatism și multe altele. De asemenea, această metodă pretinde să trateze și bolile tractului gastro-intestinal, bolile sistemului nervos, bolile ginecologice, urologice și diversele boli cardiovasculare și cerebrovasculare.

Dispozitivul de masaj este folosit pentru menținerea sănătății generale. Potrivit site-ului companiei, o singură ședință de terapie de masaj bioenergetic ar echivala cu 10 masaje clasice, cu 45 de minute de detoxifiere limfatică, cu 1 oră de curățare a canalelor de energie ale întregului corp, pierderea în greutate echivalează cu o cursă de 6 km. După doar o ședință de terapie Fohow este promisă eliminarea a 4,1 grame de toxine din organele interne, 36 de milioane de mișcări celulare și eliminarea toxinelor provenite de la factori patogeni (vânt, frig, umiditate, căldură).

Adauga un comentariu