Cultural

Ce preț are o oală de sarmale, de la Cătălin Scărlătescu. Bucătarul folosește o rețetă proprie

Publicat: 13 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce preț are o oală de sarmale de la Cătălin Scărlătescu. Bucătarul folosește o rețetă proprie
Persoanele care doresc să guste din preparatele celebrului chef pot apela la serviciile online puse la dispoziție de acesta, iar pentru o oală de sarmale trebuie să plătească un preț ce variază între 69 și 137 de lei

Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, multe persoane se întreabă ce preț are o oală de sarmale, de la Cătălin Scărlătescu. Printre preparatele care se pot comanda de la restaurantul celebrului chef se numără cozonacii și renumitele sarmale.

Chef Cătălin Scărlătescu a renunțat la proiectul care l-a făcut faimos și acum își îndreaptă toată atenția către meseria pe care o cunoaște cel mai bine.

Ce preț are o oală de sarmale, de la Cătălin Scărlătescu

Printre persoane care primesc astfel de comenzi se numără și Cătălin Scărlătescu, fostul jurat de la emisiunea Chefi la Cuțite. Prin intermediul site-ului cu specialități și preparate delicioase, persoanele doritoare pot alege să comande sarmale sau cozonaci.

De exemplu, cei care doresc să comande o oală cu sarmale au două opțiuni disponibile – varianta cu 13 bucăți sau cea cu 27 de bucăți. Prețurile variază între 69 și 137 de lei.

În plus, cei care doresc să savureze cozonacul au opțiunea de a comanda direct de pe site-ul care prezintă preparatele lui Cătălin Scărlătescu. Livrarea acestora este disponibilă începând cu data de 5 decembrie 2023. Un cozonac are un preț de 99 de lei.

Persoanele interesate trebuie să plaseze comanda cu cel puțin 24 de ore înainte, iar livrarea se va face prin flota proprie în București și Ilfov. De asemenea, un cozonac cântărește 900 de grame. Conform informațiilor de pe site, acesta conține ingrediente precum: făină albă de grău, zahăr, cacao, nucă, ciocolată neagră belgiană 55%, rahat, unt belgian cu 80% grăsime, lapte și ouă. Nu conține coloranți sau conservanți.

Ce planuri are Cătălin Scărlătescu pentru sărbători

Planurile pentru sărbătorile de iarnă ale chef-ului sunt destul de mari, deoarece, în pofida treburilor pe care ar fi trebuit să le aibă, acesta își dorește să se relaxeze, după un an extrem de solicitant.

„Pentru Crăciun vreau să tai un porc. De fapt, să mă uit cum se taie porcul. De Revelion vreau să mănânc și să beau, pentru că am muncit anul ăsta cât cinci măgari! Credeți-mă, am trei emisiuni mari făcute, plus că nu stau. Când sunt liber, mai vin printr-o locație, prin alta. Unde este de muncă, hop și eu”,  a dezvăluit Chef Cătălin Scărlătescu.

După ce a renunțat la celebrul proiect, Cătălin Scărlătescu s-a axat mai mult pe gătit și pe proiectele care țin de această activitate. Persoanele care doresc să guste din preparatele celebrului chef pot apela la serviciile online puse la dispoziție de acesta, iar pentru o oală de sarmale trebuie să plătească un preț ce variază între 69 și 137 de lei.

Adauga un comentariu