Cancan

Ce preț are un machiaj realizat de Yasmine Ody, soția lui Pepe. Nu toate femeile își pot permite

Publicat: 03 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce preț are un machiaj realizat de Yasmine Ody soția lui Pepe. Nu toate femeile își pot permite
Yasmine Ody, soția lui Pepe, este un make-up artist de succes, cunoscută pentru serviciile sale profesionale de machiaj

Un machiaj realizat de Yasmine Ody, soția lui Pepe, are un preț pe măsură, ținând cont de popularitatea și profesionalismul acesteia. Tânăra s-a remarcat în urmă cu câțiva ani, datorită relației și mariajului cu celebrul artist. Mai mult, Yasmine Ody l-a făcut pe Pepe tătic de băiat, născându-l pe cel de-al treilea copil al cântărețului.

Yasmine Ody, soția lui Pepe, este un make-up artist de succes, cunoscută pentru serviciile sale profesionale de machiaj. Cu un portofoliu care include clienți celebri, precum Roxana Vancea și Doinița Oancea, Ody a reușit să își construiască o reputație solidă în domeniul machiajului profesional.

Ce preț are un machiaj realizat de Yasmine Ody, soția lui Pepe

Astfel, tarifele practicate de Yasmine Ody pentru serviciile sale de machiaj profesional nu sunt deloc mici. Din informațiile care circulă în lumea mondenă, un machiaj realizat de ea costă până la 100 de euro, adică aproximativ 500 de lei. De precizat că aceste tarife pot crește în funcție de popularitatea artistului, calitatea produselor utilizate și cursurile de specializare urmate.

Prezentarea făcută pe pagina oficială a Yasminei Ody menționează că aceasta oferă servicii profesionale de make-up la studio sau la domiciliul clientului.

„Dacă vrei să arăți ca un adevărat star indiferent de evenimentul la care urmează să participi, atunci ai găsit persoana perfectă, care te va face să fii în centrul atenției”, se arată în anunțul făcut de Yasminei Ody.

În contextul în care costurile unui machiaj realizat de Yasmine Ody sunt destul de ridicate, nu toate femeile își pot permite acest lux. Faptul că este partenera lui Pepe, un artist și prezentator cunoscut, a contribuit, de asemenea, la creșterea popularității și notorietății ei.

Cu ce se mai ocupă soția lui Pepe

Pepe este un familist convins, dar și un afacerist desăvârșit, astfel că a găsit modalitatea de a le îmbina pe ambele. Cât timp a fost căsătorit cu Raluca Pastramă, a deschis o grădiniță care, după divorț, i-a rămas acesteia.

De asemenea, Pepe mai avea și un bar, situat chiar în centrul Capitalei, pe care l-a închis. Locul, însă, nu a rămas mult timp nefolosit, căci artistul a luat decizia de a investi într-o nouă afacere, gândită în primul rând pentru Yasmine Ody, actuala lui soție.

Este vorba despre un magazin cu articole vestimentare, hainele fiind una din pasiunile prezentatorului de la „Te cunosc de undeva”, care a mărturisit că obișnuiește să-și cumpere de fiecare dată când călătorește într-o altă țară.

Așadar, în afară de activitatea sa de make-up artist, Yasmine Ody se ocupă și cu un magazin de haine. Potrivit postărilor sale din mediul online, tânăra a intrat în lumea afacerilor și vinde haine pentru copii și nu numai. Cu toate acestea, activitatea ei principală rămâne machiajul profesional, unde și-a câștigat un loc de frunte pe scena românească.

Adauga un comentariu