Cancan ultimă oră

Ce probleme de sănătate are fiul lui Emily Burghelea, la doar 4 luni: „O să intru în depresie”

Publicat: 19 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce probleme de sănătate are fiul lui Emily Burghelea la doar 4 luni O să intru în depresie
Ce probleme de sănătate are fiul lui Emily Burghelea, la doar 4 luni: „O să intru în depresie”Ce probleme de sănătate are fiul lui Emily Burghelea, la doar 4 luni: „O să intru în depresie”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la începutul anului, mai concret în luna ianuarie, Emily Burghelea a devenit mamă pentru a doua oară. Ei bine, deși susținea că este pregătită pentru a fi din nou mamă, fiindcă a mai trecut deja prin această experiență, se pare că totul este diferit. Încă de când l-a adus pe lume pe micuțul Damian, a avut numeroase probleme. Iată cu ce afecțiunea se confruntă acum băiețelul ei adorabil!

Dacă inițial a cerut sfatul mămicilor care o urmărește pe rețelele de socializare și a crezut că o să scape repede de această afecțiune, se pare că s-a înșelat. Au trecut mai bine de trei zile, iar iritația de pe fața bebelușului nu a dispărut, ci din contră, s-a extins, deși Emily Burghelea a ascultat sfatul medicilor și i-a dat tratamentul corespunzător.

Emily Burghelea, probleme de sănătate cu fiul de doar 4 luni. Are dermatită atopică

Emily Burghelea s-a alarmat atunci când a văzut că orice face din sfaturile mămicilor care au mai trecut prin acest episod nu dă randament bebelușului ei. Fără a sta pe gânduri, le-a cerut celor care o urmăresc să o ajute cu recomandări de specialiști în acest sens, mai ales că nu știe de unde poată să provină acea alergie, dar și ce o face să se extindă de la un moment la altul.

„Nu știu ce să ne mai facem cu dermatita asta atopică. Căutăm specialiști. Până acum am discutat despre problema asta doar cu doamna doctor de familie și ne-a dat dânsa un tratament, dar cred că trebuie să aprofundăm situația, să mergem și la dermatolog, mi-a spus că ar fi bine să mergem și la alergolog, ca să  vedem dacă nu cumva este vorba despre vreo alergie la ceva ce mănânc eu.

Este alăptat doar la sân și poate fi, nu știu, mi-a  spus că poate ar putea fi o alergie la lactoză, poate n-ar mai trebui să mănânc eu o perioadă lactate sau poate fi o alergie la ceva din dieta mea sau la detergenți, dar ideea este că nu mai pot să-l văd așa. De fiecare dată mi se pare că îi trece, că se vindecă, dar de fiecare dată apar și este și mai rău, și mai rău, fiecare erupție este diferită. Nu apar  foarte des, dar și când apar este ceva groaznic, mai ales că îl văd că îl doare, vrea să se scarpine… e ceva rău”, le-a spus Emily Burghelea internauților pe pagina ei de Instagram.

Emily Burghelea a mers la alergolog și a început investigațiile

Emily Burghelea a mai așteptat în speranța că o să-i treacă, asta fiindcă au fost câteva momente în care părea că iritația se retrage și nu mai evoluează. Ei bine, nu a fost deloc așa din nefericire. A mers pe mână medicului de familie până la un moment dat, însă apoi a decis că trebuie să înceapă investgațiile în detaliu pentru a vedea ce produce această afecțiune.

„Cine și-ar fi închipuit că dermatita atopică poate să fie atât de grea…Trecem noi și peste asta. După cum arată în poze, pare că se vindecă sau se extinde? Abia aștept să începem investigațiile! Pe de altă parte este și zona cealaltă, cu tratamente naturiste, cu ceaiuri, cu spălat pe față cu ceai de mușețel, uleiuri esențiale, creme de gălbenele, n-am încercat până acum niciuna din aceste variante.  Mi-a fost puțin teamă, dar nu este exclus să mergem cu el și la un doctor homeopat, pentru că am înțeles că sunt foarte buni, nu am luat până acum contact cu așa ceva”, a mai spus Emily Burghelea.

Emily Burghelea: „Cred că o să intru în depresie”

Emily Burghelea a urmat toate sfaturile, s-a tot documentat, astfel că intr-un final a aflat că este vorba despre dermatita atopică. A mers la alergolog și a luat legătura cu mai mulți specialiști, iar apoi a început tratamentul. Din nefericire, se pare că afecțiunea nu este pe cale să dispară, ci se înmulțește, ceea ce o disperă pe frumoasa influenceriță.

„Iar înflorește… Eu cred că o să intru în depresie în curând… Eram aproape sigură că se vindecă, părea că trece, dar în dimineața asta ne-a „surprins’ iar…”, a mărturisit Emily Burghelea, pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie cu fața micuțului Damian.

Adauga un comentariu