Stiri si curiozitati

Ce psalmi se citesc pentru găsirea unui loc de muncă? Psalmul 38 și o rugăciune specială ce trebuie spusă de 3 ori pe zi

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce psalmi se citesc pentru găsirea unui loc de muncă Psalmul 38 și o rugăciune specială ce trebuie spusă de 3 ori pe zi
Ce psalmi să citești pentru găsirea unui loc de muncă? Psalmii 38, 57 și 144.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, te poți întreba ce psalmi ar trebui să citești pentru a te ajuta să îți găsești o slujbă. Vom prezenta câteva dintre cei mai importanți psalmi și o rugăciune care te vor ajuta să îți găsești un loc de muncă.

Disperarea poate cuprinde și pe cel mai credincios creștin atunci când încearcă să își găsească un loc de muncă și nu reușește. Pentru cei aflați într-o astfel de situație, apelăm la tot ajutorul de care avem nevoie, atât Sfântul Efrem cel Nou ne poate ajuta, dar și Psalmul 38 sau Rugăciunea pentru găsirea unui loc de muncă.

Ce psalmi să citești pentru găsirea unui loc de muncă?

Psalmii sunt cântări din Biblie care te ajută atunci când ai nevoie de Dumnezeu să te scape de boală sau să te ajute în orice problemă ai avea. Pentru găsiera unui loc de muncă, există în jur de 20 de psalmi, din care poți să citești ori de câte ori simți că ai nevoie de ajutorul divin. Aceștia sunt: 38, 57, 129 și 144. De asemenea, poți să citești psalmii 46, 52, 60, 64 și 81, 83.

Psalmul 38 este citit atunci când oamenii se simt părăsiți și lăsați de Dumnezeu, se simt abătuți, dar puterea lui Dumnezeu nu îi va lăsa. Acesta este un psalm inspirațional care te va ajuta să găsești de lucru și să încetezi să te mai necăjești.

Psalmul 144 este citit pentru ca Dumnezeu să binecuvânteze lucrul oamenilor, pentru ca acesta să fie bine primit de către El. Acesta te va ajuta nu doar să îți găsești un loc de muncă dar și să îl poți păstra.

Psalmul 57 este citit pentru ca lucrurile să se așeze pe o cale folositoare omului, pentru ca Dumnezeu să împiedice acțiunile diavolului și ale celor cu gânduri rele să îți aducă chin în viața de zi cu zi.

Psalmul 46 este citit pentru împlinirea și îndreptarea către Calea Cerească și a adeveriri destinului pe pământ. De asemenea, te ajută atât pe tine cât și pe familia ta să ai parte de o viață liniștită și plină de har.

Rugăciunea pentru găsirea unui loc de muncă

După citirea psalmilor, poți spune această rugăciune înainte de culcare, pentru a te ajuta forțele divine să îți găsești un loc de muncă:

„Părinte Sfinte, Care de toţi porţi grijă și eşti scăpare celor din nevoi, Te rog, vino degrabă în ajutorul meu, care doresc să îmi găsesc un loc de muncă, de pe urma căruia să îmi întreţin viaţa proprie și a familiei mele.

Doamne, știi necazurile și lipsurile care mă împresoară. Fie-Ţi milă de mine și trimite-mi degrabă ajutorul Tău. Îndrumă-mă spre locuri potrivite și spre oameni de nădejde.

Milostive, Doamne, Cel ce îndreptezi pașii omului în această viață, caută cu iubire Părintească spre mine, care-Ţi cer ajutorul Tău, și binecuvintează-mi cu har buna mea voire.

În îndeplinirea voinței mele de a-mi găsi un loc stabil de muncă, te rog cu stăruință, Doamne, trimite-mi înger luminat, care să mă povățuiască spre oameni de nădejde și spre tot lucrul bun, să mă izbăvească de vrăjmașii văzuți și nevăzuți, de oamenii răi și vicleni, de orice întâmplare rea.

Ca împlinindu-mi-se cu binecuvântarea Ta, Doamne, cererea mea, și având de la Tine dar de sănătate, de putere de muncă și de bună sporire, să-mi împlinesc temeinic munca mea, preamărind puterea și mila Ta. Că Tu ești Chivernisitorul vieții noastre și Cel ce toate le rânduiești spre folosul nostru și Ție-Ți mulțumim, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Amin.”

Citește aceată rugăciune în fața unei icoane cu Maica Domnului sau cu Isus cu o lumânare aprinsă.

Ce psalmi să citești pentru găsirea unui loc de muncă? Psalmii 38, 57 și 144.

Adauga un comentariu