Din lumea filmului

Ce rol va avea Colin Farrell în noul Batman

Publicat: 06 nov. 2019

Ce rol va avea Colin Farrell în noul Batman. Distribuţia centrală pentru noul film The Batman a fost completată. Colin Farrell și Andy Serkis se alătura distribuţiei drept The Penguin, respectiv Alfred Pennyworth, valetul lui Bruce Wayne.

Ce rol va avea Colin Farrell în noul Batman

Până în acest moment nu se ştie cu exactitatea în ce fel vor fi implicate în poveste personajele celor doi. În aceeaşi situaţie sunt şi personajele Catwoman (Zoe Kravitz), The Riddler (Paul Dano). Pentru rolul lui Harvey Dent/Two-Face, regizorul Matt Reeves și-l dorește pe Matthew McConaughey.

Jeffrey Wright îl va interpreta pe comisarul Gordon.

Jeremy Irons este ultimul actor care l-a interpretat pe Alfred Pennyworth pe marele ecran. Cea mai lăudata interpretare a lui The Penguin îi aparţine lui Danny DeVito (Batman Returns 1992).

Andy Serkis a confirmat recent implicarea într-o altă producție inspirată din benzile desenate. Acesta va regiza Venom 2.

Nici Colin Farrell nu este la primul rol într-un film adaptat după benzile desenate. El l-a interpretat pe supervillain-ul Bullseye în Daredevil (2003).

Robert Pattinson, sacrificii pentru rolul din Batman

Starul din Twilight a acceptat provocarea pentru noul său rol venit de la Warner Bros.

Tânărul actor va interprreta o variantă mai tânără a Cavalerului Negru, una în care va fi nevoit să se implice la maximul.

Pattinson ia lecții de jiu-jitsu de la atletul brazilian Rigan Machado, antrenor de arte marțiale al mai multor staruri.

Cu acesta au mai lucrat actori precum Keanu Reeves (pentru filmele John Wick), Ashton Kutcher (care a primit recent centura maro în jiu jitsu brazilian), Vin Diesel și Charlie Hunnam.loading...

Adauga un comentariu