Cancan ultimă oră

Ce s-a ales de Hannelore Ulrich la ani distanță de Insula Iubirii. Cum arată și cu cine se iubește acum

Publicat: 20 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce s-a ales de Hannelore Ulrich la ani distanță de Insula Iubirii. Cum arată și cu cine se iubește acum
Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 4 s-a schimbat foarte mult, iar după divorțul de Bogdan Ionescu, blondina iubește din nou

Hannelore Ulrich a pășit cu încredere în Thailanda, la brațul partenerului ei de atunci, Bogdan Ionescu. Controversatul cuplu a trecut prin foc în timpul emisiunii de la Antena 1, fiind supuși unui test al dragostei și încrederii extrem de dificil. Din păcate, cei doi nu au reușit să facă față provocărilor și tentațiilor așa cum și-au propus, iar deznodământul nu a fost unul fericit.

Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 4 s-a schimbat foarte mult, iar după divorțul de Bogdan Ionescu, blondina iubește din nou. Iată cum arată acum fosta concurentă!

Cum arată acum Hannelore Ulrich

Telespectatorii de la Antena 1 se pot bucura în cel de-al șaselea sezon Insula Iubirii cu prezența ispitei masculine, Bogdan Ionescu, care în sezonul 4 venise alături de partenera lui, Hannelore Ulrich, pentru a-și testa relația. Deși lucrurile nu s-au terminat tocmai bine pentru ei, se pare că la acel moment, cei doi au decis totuși să se căsătorească, dar după o perioadă scurtă, divorțul a bătut la ușă.

Fosta concurenta de la Insula Iubirii s-a vopsit brunetă, iar aceasta este în continuare instructor de dans pentru copii. Și dacă tot vorbim de schimbări, Hannelore Ulrich, și-a găsit liniștea în brațele noului ei partener, Claudiu.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar drept dovadă stau declarațiile de dragoste pe care fosta concurentă i le transmite partenerului ei. Mai mult de atât, Hannelore Ulrich și Claudiu gestionează și eu afacere împreună, iar cei doi se ocupă de organizarea de petreceri cu muzică tehno.

Cine este noul iubit al fostei concurente de la Insula Iubirii?

Hannelore este mai fericită ca oricând și asta se datorează noului ei iubit, Claudiu Darabut. Fost polițist și tatăl unei fetițe superbe, bărbatul i-a furat inima blondinei și pare să se simtă la fel de implinit în relația cu ea. După ce și-a pierdut soția într-un cumplit accident de mașină în anul 2017, acesta a rămas singur pentru a-și crește copilul, însă acum frumoasa blondă a apărut în viața lor.

Adauga un comentariu