Magazin

Ce s-a intamplat cu Adina Mihalea, vaduva regretatului Ioan Luchian Mihalea

Publicat: 04 iun. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce s-a intamplat cu Adina Mihalea vaduva regretatului Ioan Luchian Mihalea
1

In urma cu 26 de ani in Romania a avut loc una din cele mai cumplite crime pe care mintea omeneasca le poate concepe. Indragitul compozitor, dirijor si cantaret Ioan Luchian Mihalea a fost asasinat dupa un scenariu rupt din filmele de groaza. Adina Mihalea, vaduva regretatului artist si-a crescut de-atunci singura copilul, pe Ionut, care avea nici 4 ani cand si-a pierdut tatal.

Asasinii, doi tineri de 19 ani, au fost prinsi dupa aproximativ o luna, iar reconstituirea odioasei crime i-a tulburat pana si pe procurorii de caz, obisnuiti cu astfel de cazuri de omor. Strangulat cu un cablu, lovit cu picioarele si cu pumnii in piept, mutilat apoi cu ciocanul de lipit, Ioan Luchian Mihalea a devenit in toti anii care s-au scurs de la disparitia lui, un subiect tabu in societatea romaneasca. Poate pentru ca nu ne vine sa credem ca printre noi traiesc astfel de criminali, poate pentru ca nu vrem sa acceptam slabiciunea umana, limitele ei sau vrem sa uitam ca viata este atat de fragila, mereu la cheremul destinului.

Pe cine a amenintat cu moartea ucigasul politistului

Astazi, baiatul cuplului Ioan si Adina Mihalea are 30 de ani si a fost crescut fara tata, intr-un oras de provincie, de catre bunici si o mama marcata pe viata de disparitia sotului ei. Ionut Mihalea este IT-ist, uraste Bucurestiul si nu are inclinatii muzicale dar seamana leit cu celebrul sau tata. Criminalii, dupa ce si-au recunoscut crima, au fost condamnati la inchisoare pe viata, dar au iesit din puscarie dupa 20 de ani de detentie. Apartamentul in care a avut loc crima sangeroasa se afla in cartierul Drumul Taberei, pe Aleea Valea Florilor si timp de 26 de ani a avut numerosi chiriasi care n-au stat mai mult de cateva luni in acea casa.

Adauga un comentariu