Cancan

Ce s-a întâmplat cu Tuncay Ozturk, după ce a divorțat de Andreea Marin? Prietenii și-au făcut griji pentru el

Publicat: 09 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce s-a întâmplat cu Tuncay Ozturk după ce a divorțat de Andreea Marin Prietenii și-au făcut griji pentru el
Tuncay Ozturk le-a oferit cunoscuților câteva detalii despre planurile pe care le are.

Tuncay Ozturk a luat o pauză de la viața publică, după ce el și Andreea Marin au divorțat. Acesta nu și-a mai făcut apariția nici la emisiuni televizate și nici la evenimente mondene. Prietenii și-au făcut griji pentru el, când a lipsit și de pe rețelele sociale.

Fostul soț al Andreei Marin a ieșit din conul de umbră în care se afla, pentru a-i liniști pe prietenii săi. Acesta a scris de curând un mesaj pe Instagram, în care a anunțat că în ultima perioadă s-a axat pe viața profesională. Astfel că, pauza de la social media l-a umplut de energie, inspirație și idei noi. În plus, el s-a arătat extrem de entuziasmat de proiectele încântătoare pe care le-a pregătit.

Tuncay Ozturk: „Să ne bucurăm împreună de ceea ce ne va dicta viitorul”

Tuncay Ozturk le-a oferit cunoscuților câteva detalii despre planurile pe care le are. El a declarat că în ultimul timp și-a canalizat energia pe dezvoltarea echipei sale și a proiectelor naționale și internaționale.

„Tuncay, te-au răpit extratereștrii? Raportez! Ei bine, prieteni… Ultima perioadă s-a rezumat la un singur aspect, care m-a împlinit din toate punctele de vedere: dezvoltarea echipei mele, a proiectelor mele naționale, dar și internaționale.

Am ales, pe bună dreptate, să iau o pauză de la social media, pentru a mă putea focusa pe clinicile mele. S-a lăsat cu multă inspirație, energii și idei noi, dar și cu multe rezultate promițătoare. Următorul pas? Să ne bucurăm împreună de ceea ce ne va dicta viitorul. Până atunci, doar zile cu soare și zâmbete!”, a scris el în mediul online.

Acesta și-a asigurat urmăritorii că va veni cu proiecte care mai de care mai deosebite.

„Sunt entuziasmat să vă anunț că revin cu forțe proaspete, energie pozitivă și multe proiecte încântătoare.
Stați cu ochii pe pagina mea pentru a vedea ce urmează! Vă doresc o zi liniștită!”, a anunțat Tuncay.

Andreea Marin, despre relația cu Tuncay Ozturk: „A fost o mare greșeală”

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au fost căsătoriți vreme de trei ani, după care, în 2016, au divorțat. Recent, vedeta a declarat că mariajul cu acesta a fost o greșeală și preferă să uite că a existat: ”A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit!”, declara Andreea Marin.

În timpul cât au fost împreună, Zâna Surprizelor i-a promovat clinica lui Tuncay din România, vorbind adesea despre serviciile sale. De aceea, ea este de părere că medicul a profitat de numele ei.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei.

Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct’, a declarat Andreea Marin potrivit wowbiz.ro.

Adauga un comentariu