Cancan ultimă oră

Ce sacrificii a făcut Loredana Groza în cei 37 de ani de carieră. Vedeta nu vrea ca fiica ei să îi urmeze exemplul

Publicat: 06 aug. 2022
Loredana Groza și singurul ei copil, Elena, au o relație cu adevărat specială

Loredana Groza este una dintre cele mai celebre cântărețe de la noi. Atrage atenția cu fiecare apariție a sa, iar din anul 1986, când a câștigat premiul de la Festivalul din Mamaia, a rămas în topuri. Pentru a ajunge la această performanță trebuie să faci multe sacrificii, iar Loredana Groza asta a făcut.

Loredana Groza s-a sacrificat foarte mult pentru cariera pe care o are astăzi. Artista a făcut multe compromisuri, dar nu regretă nimic. Din propria experiență spune că nu își dorește ca fiica ei, Elena, să o urmeze în carieră.

Ce sacrificii a făcut Loredana Groza pentru carieră

Loredana Groza se menține de foarte mulți ani în top, iar ăsta nu este un lucru deloc ușor. Din 1986 a fost nevoită să îndure multe pentru a avea succesul de acum. Ea a mărturisit că nu își dorește ca fiica ei, Elena Boncea, să o urmeze în ceea ce privește cariera pentru că este foarte greu și pentru că nu ar vrea ca fiica ei să facă atât de multe sacrificii cum a făcut ea.

‘’Nu! Cu siguranță este o meserie foarte grea pentru femei și dacă vrei să fii în top trebuie să faci sacrificii. Premiile pe care le câștig sunt măgulitoare pentru cariera mea. După 36 de ani de când am câștigat premiul cel mare la Festivalul de la Mamaia, să rămân în topul publicului, este incredibil. Nu aș fi crezut niciodată. Se pare că nu a fost întâmplătoare acea recunoaștere și că am încercat cu fiecare album, moment, fiecare apariție să fiu peste ce am fost și să nu-mi dezamăgesc fanii. Este complicat, dar asta a fost motorul pentru mine. Indiferent de cât m-a costat. Uneori poate am fost bolnavă și am stat în perfuzii, dar a trebuit să filmez la un film în frig, am stat acolo. M-am sacrificat pentru artă și nu-mi pare rău. E și greu, dar și frumos. Când auzi aplauzele, că sunt emoționați în fața ta, dar că poți să-i schimbi pe muzica ta, să-i faci să facă dragoste pe muzica ta, să facă copii. Am primit atâtea poze de la oameni care au făcut asta pe muzica mea. Ce poți să ceri mai mult de la viață?” a declarat Loredana Groza.
Adauga un comentariu