Prima pagină » Business în România » Ce salarii au angajații de la Dedeman! Frații Pavăl se laudă că oferă salarii foarte mari
Ce salarii au angajații de la Dedeman! Frații Pavăl se laudă că oferă salarii foarte mari

Ce salarii au angajații de la Dedeman! Frații Pavăl se laudă că oferă salarii foarte mari

05 iun. 2024, 13:41,
BZI.ro, în Business în România

Frații Pavăl, proprietarii lanțului de magazine de bricolaj Dedeman, se laudă că oferă salarii foarte mari pentru cei interesați să se alăture echipei lor din diverse locații. Mulți tineri sunt interesați să știe ce salarii au angajații de la Dedeman. Cel mai mare salariu la acest retailer de materiale de construcții depășește 10.000 de lei.

Ce salarii au angajații de la Dedeman

Dedeman reprezintă unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de bricolaj. Firma face angajări spunând că oferă salarii atractive. Compania fraților Pavăl face angajări în această perioadă, iar salariile oferite sunt unele destul de atractive pentru cei interesați. În funcție de experiență, se poate ajunge la sume destul de mari.

Pentru unele locuri de muncă, salariul poate fi peste 10.000 de lei. Sunt mai multe posturi căutate în cadrul companiei, în diferite orașe din România.

De exemplu, un consilier de vânzări poate câștiga 6.000 de lei lunar, în timp ce un project manager beneficiază de un salariu lunar de peste 10.000 de lei. Mai precis, un project manager are un salariu lunar de 9.980 de lei, bonuri de masă în valoare de 600 de lei și un bonus anual de 47.000 de lei.

Un post de consilier vânzări în București este plătit cu suma de 6.000 de lei. Pentru acești bani, angajatul trebuie să îndeplinească următoarele sarcini: să întâmpine clienții cu promptitudine și amabilitate, să le ofere consultanță, să contribuie la realizarea comenzilor de aprovizionare de pe raion, să recepționeze marfa de pe raion, să verifice cantitatea și calitatea sa, să pună etichetele de preț și să le actualizeze, să schimbe promoțiile și să se implice în curățenia de pe raion.

Un nou magazin a fost deschis recent

Liderul național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a deschis pe 26 aprilie al doilea magazin din Arad. Noul magazin Dedeman, situat în Cartierul Micălaca pe Calea Radnei, a creat 175 de locuri de muncă și a presupus o investiție totală de 19 milioane de euro.

Această sumă cuprinde valoarea de achiziție a terenului de aproximativ 9 hectare, costurile lucrărilor de construcție, investițiile în rafturi, mobilier și materiale utilizate pentru amenajarea zonelor comerciale și de birouri, precum și echipamentele necesare pentru desfășurarea activității. Tot aici sunt incluse și cheltuielile pentru amenajarea zonei exterioare, dar și valoarea stocului de produse pregătite pentru deschidere.

Suprafața construită a noului magazin este de 18.000 mp, dintre care circa 2.200 mp sunt alocați serei încălzite în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber. În zona exterioară au fost amenajate 433 de locuri de parcare, iar în plus, a fost instalată și o stație de încărcare cu o capacitate de 22 kW, care poate deservi simultan două autovehicule electrice.

Compania fraților Pavăl este în continuă căutare de forță de muncă, iar tinerii vor să știe ce salarii au angajații de la Dedeman.

Comentarii
 • 6000 brut, sau net?

 • Are cele mai mari preturi…
  Nu dau Leroy Merlin pe nimic.

 • Reclamă mincinoasă ! Adică în contradicție cu ce scrieți voi firma mamă Cemacom a fraților Pavăl are în primul trimestru 2024 pierderi uriașe de cu mult peste 3.000.000 euro și s-a delistat de pe bursă BVB !, adică probleme nasoale cu urmări grave pe viitor !

 • @Realitatea

  Cemacon, nu Cemacom.
  Problema Cemacon este ca face BGV (blocuri cu gauri verticale) adecvate doar pentru zone cu seismicitate mica. Merg doar pentru inchideri la constructiile pe cadre. Dar la fel de bine inchiderile pot fi facute cu BCA.

 • ANGAJATI VESNIC PLICTISITI !!!!!

 • Angajați plictisiți, daca îi întrebi ceva despre un produs îți arată zona respectivă,dar nu se deranjează să meargă cu tine și să îți prezinte produsul , probabil se merge pe ideea că oricum se va vinde, angajați cu relații, pentru magazinele din Iași niciodată nu găsim un post vacant, de ce oare?

 • Pentru ca ești prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *