Actualitate

Ce salariu are Carmen Iohannis! Câți bani ia soția președintelui

Publicat: 29 ian. 2024
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Ce salariu are Carmen Iohannis Câți bani ia soția președintelui
Puțină lume știe ce salariu are Carmen Iohannis, veniturile lunare ale acesteia fiind mult sub cele câştigate de preşedintele României

Carmen Iohannis predă limba engleză la un colegiu din Sibiu. Aceasta a refuzat, de la bun început, să vină la București pentru a fi alături de președintele Klaus Iohannis. Pe lângă salariul pe care în primește ca profesor, Prima Doamnă beneficiază și de un spor. Puțină lume știe ce salariu are Carmen Iohannis, veniturile lunare ale acesteia fiind mult sub cele câştigate de preşedintele României.

Ce salariu are Carmen Iohannis

Deși Klaus Iohannis este la al doilea mandat în fruntea țării, Carmen Iohannis a continuat să predea la Sibiu, chiar și în calitate de soție de președinte. Cu o carieră de peste 30 de ani în educație, Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu.

Prima Doamnă a României îl însoțește pe Klaus Iohannis oriunde este nevoie, însă nu a dorit să se mute în Capitală. Astfel, Prima Doamnă și-a continuat cariera.

Cu o vechime considerabilă în învățământ, soția lui Klaus Iohannis a avut parte de schimbări semnificative în ceea ce privește salariul său.

Prima Doamnă a României primește un salariu de 7.226 de lei. La această sumă se adaugă un spor de 10% pentru activitatea de dirigenție. Astfel, venitul său lunar este estimat la aproximativ 8.000 de lei, în urma recentelor majorări salariale din domeniul educației.

Soţul său câştigă, evident, mult mai mult. În comparație, preşedintele Klaus Iohannis are un salariu lunar brut de 24.960 de lei (aproape 5.000 de euro).

Care este numele de fată al lui Carmen Iohannis

Prima Doamnă, pe numele de fată Carmen Georgeta Lăzurcă, s-a născut în localitatea Sântu din județul Mureș. Originară din vecinătatea orașului Reghin, viața sa a fost influențată și de părinții ei. Tatăl său a fost blănar. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Acesta a fost descris drept un om deosebit, cu o activitate susținută în meseria sa și o viață lungă și bogată.

„Tatăl lui Carmen, unchiu Ion, cum îi spuneam noi, a fost blănar, om tare așezat și bogat, muncea de dimineață până seara. A avut un necaz mare de la meserie, că s-a îmbolnăvit rău de la testarea pieilor și au fost nevoiți să-i scoată un plămân, dar a trăit până la 96 de ani. A fost un om extraordinar, ni se spunea și nouă că a jucat fotbal în tinerețe, era fruntea satului pe teren”, a povestit mătușa lui Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis și Prima Doamnă sunt împreună din timpul facultății. Cei doi și-au început povestea de dragoste în timpul facultății. Cei doi au format un cuplu încă din acele vremuri.

Chiar dacă s-au cunoscut la vârsta de 22 de ani, cei doi s-au căsătorit abia la 29 de ani, iar relația lor a fost marcată de o chimie specială și o conexiune profundă.

„În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani”, spunea, în urmă cu ceva vreme, președintele României.

În ceea ce o privește pe prima doamnă, puțină lume știe ce salariu are Carmen Iohannis.

Comentarii
  • Cuplul Ceausescu, carmen si iohanis nu are copii. Au facut vreodata o donatie catre copiii Romaniei care ni au ce manca,catre orfelinate sau… alti saraci care stau pe drumuri fara casa? Nuu !Eu am 2 facultati si am salariu brut 3800 lei, injositor dar pentru un copil sarac tot gasesc eu ceva bani sa donez mancare si haine. Rusine acestui cuplu Ceausescu,rusine si grretaaaaaaa,bine ca fura zeci de milioane euro,banul public acest cuplu puscarias! Puscaria!!!!

  • Un salariu conform grilei de salarizare pentru profesorii cu aceeasi vechime si pregatire,Cat despre copii nu este treaba noastra de ce nu are si nici nu stim daca ajuta pe cineva sau nu.Cel cu doua facultati depinde ce vrei sa lucreazi si unde, incearca la buget poate ai sanse mai mari.

  • Du- te dracului mai,,profesorule”mananci kkt cu posturile la buget, esti un psd- ist sau pnl- ist comunist,toti analfabetii ocupa posturi la buget , sunt pusi analfabetii de clica pnl- psd sa fure banul public contributie la partidele psd- pnl,salarii uriase ,fara munca analfabeti clica de partid pnl- psd si neamurile lor . pe posturi publice. . Dupa alegeri toti acesti rahati vor fi dati afara in strada.Iohanis a instituit dictatura militara terorista comunista in Romania,a furat zeci de milioane de euro, banul public ,are conturi in strainatate si vile,a vandut toata Romania teroristul platit din afara ca sa distruga Romania,,in opt ani nimic nu a facut pentru tara asta nemtalaul,in urma lui ramanie o Romanie ruina si un popor distrus,sa – i fie confiscate toate averile si conturile, banii sa se intoarca labugetul public al romanilor sii carmenita sa restitue la bugetul public toti banii publici cheltuiti in excursii de lux cu tradatorul iohana ,ea nu poate fi finantata din bugetul prezidential,,secret de stat”. La puscarie tradatorule de tara cu matracuca ta . Cuplul prezidential ?! asteptam puscaria voastra huoo

  • Moartea sa va ia pe amandoi din fotografia aia nazista,asta trebuie ucis .Romania nu mai este a noastra ,romanii nu mai sunt ai Romaniei,nu mai avem ce vinde,s-a vandut si portul Constanta si Hidroelrctrica, in urma lui ramane o Romanie in kurul gol si toti romanii infometati in kurul gol. Ei doi trebuie infometati si plimbati in custi prin tara in kurul gol.

Adauga un comentariu