Sport

Ce scrie presa din Scoția, după ce Ianis Hagi a revenit în echipa lui Rangers!

Publicat: 01 dec. 2020
Ianis Hagi a revenit în prima echipă a lui Glasgow Rangers, dar evoluția sa nu a fost notată foarte bine
Ianis Hagi

Ianis Hagi (22 de ani) a revenit printre titularii lui Rangers, în meciul cu Falkirik, din optimile de finală ale Cupei Ligii Scoției, scor 4-0.
Mijlocașul român a fost integralist, însă nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. Pentru formația lui Steven Gerrard au punctat Defoe, Bassey, Barisic și Tavernier.

Ce notă a primit Ianis Hagi când a revenit în echipa lui Rangers

Pentru Ianis Hagi a fost primul meci ca titular după o pauză de o lună. În ultimele două meciuri din Europa League el a fost rezervă neutilizată, iar în precedentele două jocuri de campionat a fost introdus pe final.

„Nota 6. A început în mijloc, iar, ulterior, a trecut în flancul stâng. A muncit mult și ar fi meritat să aibă o pasă decisivă, însă Cedric Itten a trimis peste poartă. Nu a fost cel mai bun meci al său”, au scris jurnaliștii scoțieni de la Glasgow Live despre Ianis Hagi.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost desemnat Borna Barisic, nota 9, după ce a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă. Rangers devine favorită la câștigarea Cupei Ligii Scoției, după ce rivala Celtic a fost eliminată încă din prima fază, cea a optimilor de finală, după 0-2 cu Ross County. Pentru Rangers urmează meciul cu Standard Liege, din grupa D a Europa League, joi, de la ora 22:00. În cazul unei victorii, scoțienii își asigură matematic calificarea în 16-imile de finală.

Adauga un comentariu