Actualitate

Ce se afla, de fapt, în pachetele albe lăsate în urmă de soldații ruși în Ucraina! Așa s-a făcut de râs armata lui Vladimir Putin

Publicat: 27 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se afla de fapt în pachetele albe lăsate în urmă de soldații ruși în Ucraina Așa s-a făcut de râs armata lui Vladimir Putin
Mai multe pachete au fost descoperite în urma retragerii rușilor în Ucraina și s-a constat că acestea erau vechi de circa 45 de ani, fiind fabricate în 1978

Înainte de izbucnirea conflictului dintre Rusia și Ucraina, Vladimir Putin era convins de faptul că statul ucrainean nu va avea nicio șansă și că va fi ocupat de forțele armate rusești în 2-3 zile. Se pare că lucrurile nu au stat deloc așa, iar războiul a ajuns, iată, să se întindă pe o perioadă la care nu s-ar fi așteptat.

Pe lângă slaba pregătire și lipsa experienței car au dus la insuccesul armatei rusești, un alt factor important care a adus la acest rezultat a fost calitatea precară a echipamentelor soldaților ruși, acestea erau foarte vechi în ciuda faptului că se credea că armata lui Vladimir Putin dispune de echipamente de ultimă generație.

Un alt aspect care a atras atenția de la începutul războiului a fost pachetele albe care au fost lăsate în urmă de soldații ruși pe măsură ce se retrăgeau dintr-o anumită regiune.

Ce erau acel pachete albe care au ridicat semne de întrebare?

Forțele armate rusești au lăsat în urma lor pachete și echipamente în momentul în care s-au retras dintr-o regiune în alta pe teritoriul Ucrainei după ce ucraienii au ținut piept cu brio atacurilor.

Unii dintre soldații ruși au fost luați prizonieri, moment în care au ieșit la iveală informații neașteptate.

În ciuda faptului că mulți se așteptau ca armata lui Vladimir Putin să fie foarte bine pregătită, realitatea a fost cu totul alta.

Mai multe pachete au fost descoperite în urma retragerii rușilor în Ucraina și s-a constat că acestea erau vechi de circa 45 de ani, fiind fabricate în 1978. Acele pachete albe s-au dovedit a fi folosite pentru a fi depozitatea bandajele.

„Ministerul Industriei Textile din Republica Sovietică Federativă Socialistă Rusă.

Fabrica de textile din Gorodiși. Bandaj medical steril. Preț – 65 copeici, produs în 1978”, este textul remarcat pe fiecare dintre pachetele albe ale rușilor.

Și asta nu e tot! Au ieșit laiveală informații conform cărora rația soldailor ruși este expirată de 7 ani, iar rachetele rusești eșuează în mare parte, peste 50%.

Adauga un comentariu