Cancan

Ce se întâmplă acasă la Mirela Vaida, după ce prezentatoarea Acces Direct a intrat în izolare: „E nebunie”

Publicat: 31 iul. 2020
mirela vaida

După ce Vulpița și Viorel de la Acces Direct, precum și alți oameni din staful emisiunii au fost testați pozitiv cu COVID-19, Antena 1 a întrerupt filmările și toată lumea a intrat în izolare. Pe contul său de Instagram, Mirela Vaida a împărtășit cu fanii săi tot ce se întâmplă la ea acasă, de când filmările au fost sistate, din cauza cazurilor pozitive de COVID-19.

Primele cazuri pozitive de COVID-19 de la Acces Direct au fost Viorel și Vulpița, care după ce au fost plimbați cu ambulanța în tot Bucureștiul, în căutare de 2 locuri la spital, au ajuns la ei acasă, în Capitală, acolo unde au intrat în izolare.

Ce face Mirela Vaida, în izolare

Filmările de la Acces Direct au fost anulate, pentru moment, iar în izolare a intrat și Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Antena 1 a postat pe contul său de Instagram un clip video cu ea și copiii săi în care toată lumea se distrează, în casă și nimeni nu pare să ducă vreo grijă. Cu toate acestea, se pare că Mirela Vaida face față cu greu celor 3 copii ai săi.

„La noi e nebunie. Încet, copii să nu vă loviți. Nu știu unde ați găsit pufuleții, că nu sunt sănătoși. Nu știu ce să fac cu ei. Ce să faci cu ei, că sunt 37 de grade afară, unde să-i duci? Îi mai iei o pernă în cap, mai iei pufuleții de la copil din mânuță. Copii, sunteți foarte obraznici, ce mă fac eu cu voi? Vă rog să fiți cuminți. Ce idei aveți de activități în casă, pe timp de caniculă?” a spus Mirela Vaida, în clipul video postat pe contul său de Instagram.

„Buna dimineata! Luni, tarziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, in randul echipei noastre. Pentru ca interactionam zilnic unii cu ceilalti, atragem automat calitatea de “contacti direct” si nu vrem sa ne punem in pericol pe noi si pe ceilalti! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi sa stam acasa cu totii, o perioada de timp, tinand legatura cu DSP-ul si respectand toate prevederile legale. Eu ma simt foarte bine, deocamdata, fara vreun simptom specific si sper sa raman asa! Pentru siguranta mea si a familiei, voi repeta testul PCR in mod periodic! Va multumim pentru intelegere si griji si abia astept sa ne reintoarcem in direct, zilnic! Sunt alaturi de colegii mei aflati deja in izolare si ma rog sa treaca repede si bine peste aceasta perioada! Sa aveti cu totii liniste si sanatate!! Doamne ajuta! ??”, a mai scris Mirela Vaida pe contul ei de Instagram, zilele trecute.

Adauga un comentariu