Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă cu dosarul în care Adina Buzatu este judecată pentru evaziune fiscală? Designer-ul urmează să ajungă în fața judecătorilor

Publicat: 18 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu dosarul în care Adina Buzatu este judecată pentru evaziune fiscală Designer-ul urmează să ajungă în fața judecătorilor
Numele Adinei Buzatu se află într-un dosar pentru evaziune fiscală

Dosarul în care Adina Buzatu este judecată pentru evaziune fiscală a început cu stângul. Blondina se află într-un proces, alături de alte persoane cunoscute din România, iar recent, s-a aflat și ce se întâmplă cu acest dosar. Despre ce este vorba?!

Avocații au lipsit la primul termen

Avocații au lipsit la primul termen, din cauze medicale, motiv pentru care procesul s-a amânat două săptămâni.

De asemenea, pe data de 16 septembrie, magistrații au avut parte de o nouă surpriză, dat fiind faptul că avocații inculpaților nu mai existau, așa că aceștia au cerut o altă amânare, pentru a-și putea angaja alți reprezentanți.

De asemenea, au existat probleme cu acest dosar încă de la început, atunci când a fost trimis către instanță, asta pentru că în primă fază, rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești a fost trimis la Curtea de Apel Ploiești, însă a fost mutat la București în urmă cu jumătate de an.

„Admite excepţia lipsei de competenţă teritorială de soluţionare a cauzei de către Judecătorul de cameră preliminară din cadrul Curţii de Apel Ploieşti, excepţie invocată de către inculpaţii Arsenescu Alexandru Ştefan, Dinu Doru, Baltă Dragoş şi Bîscu Ion. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătorului de cameră preliminară din cadrul Curţii de Apel Bucureşti şi trimite dosarul acestei instanţe de judecată” ,  a decis Curtea de Apel Ploiești, în urmă cu jumătate de an, conform sursei amintite anterior.

Adauga un comentariu