Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă cu Florin Piersic după ce a fost internat în stare gravă?! Una dintre colegele de scenă face declarații cutremurătoare: „E un timp de reculegere. Ne vom reîntâlni”

Publicat: 05 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă cu Florin Piersic după ce a fost internat în stare gravă Una dintre colegele de scenă face declarații cutremurătoare E un timp de reculegere. Ne vom reîntâlni
În urmă cu mai bine de o săptămână, Florin Piersic a ajuns în stare gravă la spital, după ce i s-a făcut rău chiar la finalul unui spectacol

Partenera de scenă a lui Florin Piersic a făcut o serie de declarații despre marele actor. Cum se simte acum?!

În urmă cu mai bine de o săptămână, Florin Piersic a ajuns în stare gravă la spital, după ce i s-a făcut rău chiar la finalul unui spectacol. Marele actor a trecut printr-o intervenție chirurgicală la Spitalul Militar de Urgență din Cluj-Napoca, fiind ulterior transferat la Institutul Inimii.

Despre starea de sănătate a lui Florin Piersic nu se cunosc foarte multe detalii în prezent, mai ales că familia actorului a dorit să păstreze confidențiale aceste informații, însă recent, pe pagina personală de Facebook, partenera de scenă a maestrului a făcut o serie de declarații.

Medeea Marinescu le-a transmis fanilor să se roage pentru Florin Piersic, fiind convinsă, însă, că actorul se va face bine și va reveni pe scenă pentru a încânta publicul.

„E un timp de reculegere, un timp al gândurilor adunate, un timp al punerii în ordine a ceea ce simțim, un timp de liniștire.

Indiferent că suntem prinși în proiecte, sau alergăm zgomotos spre o minivacanță, sau suntem pe un pat de spital. Gândurile bune nu trebuie nici demonstrate, nici declarate la ore de maximă audiență, ci trebuie lăsate să existe. Iertați-mi deci lipsa de reacție publică. Pentru că sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic. Și sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă, și în afara ei, cu bucuria pe care am trăit-o de fiecare dată alături de marele meu partener de scenă.
Sănătate și speranță, Dragă Florin! Tuturor, să aveți parte de sărbători luminate și liniștite! Paște fericit!”, este mesajul notat de Medeea Marinescu pe Facebook.

Ce au declarat reprezentanții Institutului Inimii

De asemenea, în urmă cu câteva zile, și reprezentanții Institutului Inimii au făcut o serie de declarații despre starea actorului.

Aceștia au precizat că starea actorului este una stabilă și se află pe secția de cardiologie, fiind sub observație.

„Starea sa este stabilă. În momentul de faţă se află în Secţia cardiologie, sub tratament medicamentos”, au anunţat reprezentanţii Institutului Inimii.

Adauga un comentariu