Cancan ultimă oră

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul și unde se află acum

Publicat: 12 aug. 2022
Florin salam îmbrăcat în costum
Florin Salam și-a dorit să scape de unele angajamente cu privire la unele evenimente

Veștile că Florin Salam a ajuns în stare gravă la spital și s-ar afla pe oxigen a creat panică și agitație în showbiz-ul românesc, iar fanii artistului de muzică de petrecere se roagă să nu fie adevărate informațiile. Însă, potrivit ultimelor informații, se pare că lucrurile sunt departe de a fi atât de grave pe cât s-a speculat în ultimele ore.

Un apropiat de-al artistului a dezvăluit că în urmă cu trei zile a susținut un concert la Zimnicea și se simțea bine.

„A cântat la Zimnicea, pe 9 august, nu avea nimic, era chiar bine”, a dezvăluit, pentru Fanatik, un apropiat de-al manelistului sub protecția anonimatului.

Florin Salam și-a dorit să scape de unele angajamente cu privire la unele evenimente

Mai multe surse spun că Florin Salam nu este bolnav, ci și-a dorit să scape de unele angajamente cu privire la unele evenimente, așa că a apelat la această strategie care a inflamat lumea publică. În plus, acesta trebuie să înapoieze acum și avansurile primite pentru a cânta la diferite evenimente la care nu va mai ajunge zilele acestea.

Conform ziuanews, Florin Salam ar fi ajuns la un spital de boli infecțioase din București, în noaptea de miercuri spre joi (9 spre 10 august), însoțit de Roxana Dobre, femeia cu care s-a căsătorit în data de 1 iunie. Acesta ar fi acuzat o stare de rău, așa că după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, ar fi fost internat și pus pe oxigen pentru a evita deteriorarea stării de sănătate.

Însă, artistul de muzică de petrecere nu s-ar afla internat nici la Spitalul Marius Nasta, nici la Spitalul Matei Balș, cele două spitale de boli infecțioase din Capitală, motiv care aruncă o umbră de neîncredere asupra situației reale.

Florin Salam se teme de moarte

Florin Salam a mărturisit în timpul unui podcast că se teme de moarte și s-a săturat de probleme. Manelistul a spus că își dorește să aibă copiii sănătoși.

„Am trecut prin ce am trecut și m-am săturat de probleme. Vreau să am copiii sănătoși să nu mai am frica asta. Am momente când mi-e frică de moarte și îmi pare rău că spun vorba asta. Asta se întâmplă când am stări proaste.(…)

Nu e bine, trebuie să merg pe la biserică, simt eu că nu e bine să am frica asta. Apoi îmi dau putere singur: păi nu e fratele meu acolo, de ce îmi mai e frică?”, spunea Florin Salam.
Comentarii
Adauga un comentariu