Cancan

Ce se întâmplă în aceste momente cu fiica Elenei Udrea. Adrian Alexandrov se ocupă de micuța Eva

Publicat: 20 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă în aceste momente cu fiica Elenei Udrea. Adrian Alexandrov se ocupă de micuța Eva
Eva Maria nu înțelege ce se întâmplă și de ce mama sa nu vine acasă de mai bine de 40 de zile de când a fost închisă într-un arest din Bulgaria

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, iubitul ei, au împreună o fetiță de trei ani, Eva Maria, iar acum pentru micuță e o perioadă foarte grea, asta după ce mama ei  a fost arestată . Copila nu înțelege ce se întâmplă și de ce mama sa nu vine acasă de mai bine de 40 de zile de când a fost închisă într-un arest din Bulgaria.

Surse apropiate familiei susțin că  micuța plânge în fiecare zi  de dorul mamei sale, iar acum singurele persoanele care sunt lângă ea sunt tatăl fetiței, dar și bunica, soacra lui Adrian Alexandrov. Cei doi încearcă să-i facă toate poftele copilei și să o răsfețe astfel încât să mai uite de dorul după mama sa, căci se știe foarte bine că Elena Udrea nu va veni prea curând acasă, potrivit spynews.ro.

Ce spun apropiații Elenei Udrea despre fiica ei

„Nu este ușor deloc. Este o situație foarte grea și Adrian a mai trecut prin asta, când Eva era doar un bebeluș. Iată că a demonstrat și de data aceasta că este un om puternic, un bărbat adevărat și un tată minunat.

Este devotat, îi face toate poftele Mariei și își petrece tot timpul cu ea”, a spus un apropiat al familiei, potrivit  Click.ro.

Adrian Alexandrov și Eva Maria locuiesc în vila din Corbeanca unde până nu demult stăteau împreună cu Elena Udrea.

Ce a declarat fostul ministru Elena Udrea

Elena Udrea a fost condusă în fața judecătorilor de la Curtea de Apel din Sofia pe 18 mai. Întrebată de reporteri cum se simte, fostul ministru a răspuns: ”Bine, ca de obicei!”

Mai mult decât atât, Elena Udrea a declarat că încă mai are speranțe în ciuda faptului că recursul în casație a fost amânat.

La termenul de săptămâna trecută, avocata Elenei Udrea a spus că a avut un accident chiar în ziua procesului, motiv pentru care nu s-a putut prezenta în sala de judecată.

Pe de altă parte, Elena Udrea a spus clar că își dorește ca această avocată să fie prezentă pentru că este avocata care a ținut legătura cu apărătorii ei din România și este cea care are toate documentele necesare pe care Elena Udrea vrea să le folosească în acest proces.

Adauga un comentariu