Local

Ce se întâmplă la Iași? Convoi de blindate în Tătărași ieri seară. Mai multe TAB-uri sunt însoțite de poliția militară – EXCLUSIV, VIDEO, UPDATE

Publicat: 24 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce se întâmplă la Iași Convoi de blindate în Tătărași ieri seară. Mai multe TAB-uri sunt însoțite de poliția militară - EXCLUSIV VIDEO UPDATE
În această seară, un convoi de blindate a fost văzut în cartierul Tătărași

În contextul declanșării războiului împotriva Ucrainei de către Rusia, toată populația lumii stă cu sufletul la gură. Nici România nu a scăpat de emoții.

UPDATE 25 FEBRUARIE 2022

Referitor la imaginile video apărute în spațiul public în data de 24 februarie 2022, în care sunt surprinse șase transportoare amfibii blindate, însoțite de un echipaj al poliției militare în zona Tătarași, dorim să facem următoarele precizări:

1. Mijloacele tehnice aparțin Batalionului 151 Infanterie ,,Războieni” și au participat la o tragere de luptă în poligonul de garnizoană Mogoșești. Activitatea a fost planificată încă din anul 2021, prin planul de instruire al unității.

2. În scopul informării opiniei publice cu informații verificate și combaterea fenomenului de fake news, vă recomandăm ca pe viitor să ne solicitați un punct de vedere oficial înainte de publicarea oricărui articol care cuprinde detalii referitoare la activitățile desfășurate de militarii din garnizoana Iași.

UPDATE: Reprezentanții Brigăzii 15 Mecanizată Podu Inalt Iași au precizat că: „Sunt din cadrul Batalionului 151 Infanterie și au participat la o tragere în poligonul Mogoșesti. Activitatea face parte din planul aprobat în anul 2021”.

În această seară, un convoi de blindate a fost văzut în cartierul Tătărași. Poliția militară a fost observată însoțind șase TAB-uri. Nu este clar unde vor merge acestea, dacă este vorba de o pregătire sau dacă sunt urmează să intervină într-o misiune reală.

Din câte se pare, Armata Română este pe poziții și gata să intervină în cazul în care un conflict armat are loc pe teritoriul țării noastre.

În această dimineață, Vladimir Putin a pornit atacul armat împotriva Ucrainei, după ce Federația Rusă a recunoscut independența regiunilor separatiste Donețk și Luganks și a încălcat astfel suveranitatea și integritatea poporului ucrainean.

 

Adauga un comentariu