Prima pagină » Cancan » Ce spune Andreea Tonciu despre soț și căsnicie. Vedeta se teme că soțul ei ar putea să se îndrăgostească de altcineva

Ce spune Andreea Tonciu despre soț și căsnicie. Vedeta se teme că soțul ei ar putea să se îndrăgostească de altcineva

15 mai 2024, 14:46,
BZI.ro, în Cancan

Vedeta Andreea Tonciu a vorbit recent despre soț și căsnicie, dar și despre cum arată o zi obișnuită din viața sa. Astfel, contrar așteptărilor, bruneta nu-și petrece majoritatea timpului la shopping sau prin saloane de cosmetică. Totodată, Andreea Tonciu mărturisește că îi este frică de faptul că partenerul său de viață s-ar putea îndrăgosti de altcineva.

Extrem de asumată și transparentă cu viața personală, Andreea Tonciu a povestit recent, într-un podcast, cum arată viața ei de zi cu zi. Ei bine, shoppingul ori saloanele de cosmetică nici măcar nu sunt, de obicei, pe ordinea de zi. Potrivit brunetei, face tot posibilul să nu-și împovăreze soțul cu niciun fel de activitate casnică.

Andreea Tonciu, despre soț și căsnicie

Puțini ar fi văzut-o pe Andreea Tonciu în rol de soție casnică, dar iată că tocmai așa stau lucrurile. Și culmea, bruneta se descurcă perfect în această postură și își răsfață soțul cum știe ea mai bine. Recunoaște senină că doar ea se ocupă de casă și asta nu o deranjează deloc, pentru că soțului îi revine responsabilitatea de a face bani.

„Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, absolut nimic. I se strânge masa, I se pune masa. Dar eu sunt ok, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă? Nu! E babysitter, să stea cu copilul? Eu stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică.

Eu singură fac cumpărăturile, gândește-te că fac totul singură, de la tot ce înseamnă casă, nu merge soțul cu mine nicăieri”, a declarat fosta asistentă TV în podcastul lui Bursucu.

Iar o zi obișnuită din viața Andreei Tonciu este total diferită de cum am fi tentați să credem. Inclusiv Bursucu s-a declarat surprins.

„Mă trezesc la ora 7.00, pentru că la 8.30 intră Rebi la școală. O duc, mă întorc, îmi beau cafeaua cu vecina mea la vreo 10.00-11.00, ca să-l las pe soț să mai doarmă, ca să nu fac gălăgie în casă. După, urc, îii fac soțului de mâncare, dacă vrea, apoi strâng prin casă. Soțul meu se trezește prima dată la 7.30, după care stă în pat până la 10.00-11.00. El apoi pleacă. La 16.00 trebuie să-mi iau copilul de la școală. Dacă are vreo activitate, o duc, dacă nu, vine acasă. Îi dau de mâncare și ieșim afară, dacă e vreme frumoasă”, a continuat Andreea Tonciu.

Se teme că soțul ei ar putea să se îndrăgostească de altcineva

Tot referindu-se la soțul ei, bruneta a spus și cum ar reacționa dacă relația lor s-ar sfârși. Încă din momentul în care fosta asistentă TV l-a cunoscut pe cel care urma să-i devină soț, cu care a făcut foarte rapid și un copil, a renunțat la viața publică și tumultuoasă pe care o avea în trecut și s-a concentrat pe viața de familie.

Duce viața care îi place și nu ar renunța prea ușor la ea. Întrebată cum ar reacționa în cazul unei rupturi de soțul ei, fosta asistentă TV a declarat că din partea ei este exclus să se întâmple așa ceva. A recunoscut însă că soțul ei este mai predispus să se îndrăgostească de o altă persoană, dată fiind situația în care acesta este mai mult timp plecat de acasă. Chiar și așa, este hotărâtă să lupte pentru relația sa.

„Bănuiesc că pe moment o să reacționez ca o nebună, dar sper să nu se rupă relația asta. Nu ar avea de ce. Nu cred că m-aș vedea lângă un alt bărbat. Nici nu îmi doresc și nici nu vreau. Numai dacă o ia soțul meu razna, dar așa nu. Eu fac tot ce trebuie să fac.

Poate să fie într-o relație totul ok, dar dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, e egal cu zero. Degeaba ești tu așa, faci tu așa, dacă acel om nu te mai vede pe tine cum trebuia să te vadă. Poate să mi se întâmple și mie chestia asta și lui”, a mai spus Andreea Tonciu în podcast.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *