Cancan

Ce spune Culiță Sterp despre Elena Marin: „Îl mângâia pe picioruș pe Jador”

Publicat: 02 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Culiță Sterp despre Elena Marin Îl mângâia pe picioruș pe Jador
Elena Marin a fost luata la tinta de colegul ei Culita Sterp

Telespectatorii au fost surprinși când au auzit ce spune Culiță Sterp despre Elena Marin după marele conflict care a avut loc în tabăra “Faimoșilor”de la Survivor România. Strategiile au început să fie din ce în ce mai dese, iar grupul din care fac parte Culiță Sterp și Zanni își doresc că Elena să părăsească competiția.

În urma votului din consiliu, după ce au pierdut și al doilea joc de imunitate, Elena a adunat cele mai multe voturi din partea coechipierilor.

Ce spune Culiță Sterp despre Elena Marin

Faptul că Culiță Sterp, Zanni, Sebastian Chitoșcă, Cosmin Stânciu și Ana Porgras au votat-o pe Elena Marin a surprins pe țoață lumea.

„Cu siguranță strategia asta a fost făcută intenționat împotriva mea pentru că s-a vrut ca Majda să fie protejată’, spune Elena.

Jador este de partea Elenei și nu înțelege de ce a fost votată spre eliminare, el considerând-o fata cu cele mai bune rezultate pe traseul sportiv.

„Eu știu că au protejat-o pe Majda. Pe Ana nu a putut să o voteze că e iubita sau amantă sau ce o fi a lui Zanni și au votat-o pe Elena. De ce nu s-au votat între ei?’, se întreabă artistul.

Alianța din care fac parte Culiță și Zanni consideră că Elena și-a ales mereu să concureze cu cele mai slabe fete de la Războinici.  „Majda spunem noi că e mai slabă decât Elena, dar Majda nu a ales niciodată cu cine să joace pe traseu. Majda, când s-a luptat fie cu cine a mai rămas, fie cu cele mai bune’, a afirmat Sebastian.

Culiță Sterp consideră că Elena aduce cea mai multă energie negativă

„Nu știu ce strategie are Zanni, dacă ar fi avut o strategie ar fi folosit-o atunci când s-au certat ei, dar Zanni nu a votat-o când ar fi trebuit s-o voteze. Văd c-a votat-o acum. Elena mi se pare că aduce mult mai multă energie negativă decât oricare altă fată din grup. Orice lucru minor îi spui, din orice vrea să iște o ceartă’, a spus artistul.

„Încă de la început, de când am venit în emisiunea asta, și i-am zis-o în față Elenei, că mie mi se pare o persoană falsă, că orice face, e falsă. Mie nu mi se pare nimic natural’, a afirmat Ana.

Elena Marin și Zanni de la Survivor sunt la cuțite!

Elena Marin și Zanni s-au certat la cuțite după ce Faimoasa l-a bănuit pe tânăr că ar fi cel care îi fură mâncarea din tabără. Zannidache s-a enervat teribil și a început să arunce cu tot felul de cuvinte jignitoare la adresa Elenei. Concurentul a înjurat și s-a alegat de vârsta Elenei și aspectul fizic al acesteia. I-a spus, de la multe ori, Elenei – cotoroanță, iar asta a făcut-o pe Faimoasă să răbufnească în plâns.

„Termină mai repede că te-am lăsat prea mult să vorbești prost! A fost o seară în care m-ai făcut căminist. Dacă îți permiți să mă tragi pe mine de urechi vreodată! Babă cloanță, cotoranță, că-ți mai zic o dată. Dacă tu îmi spui mie că ți-am furat mâncarea, îți mai spun o dată, aruncă-te în foc! Sari în foc în… Dacă tu îți permiți să îmi spui mie că ți-am furat mâncarea și o fura Alexandra Stan, că a recunoscut când a plecat că ți-a furat-o…”, a spus Zannidache.

Adauga un comentariu