Cancan ultimă oră

Ce spune Delia despre rolul de mamă „Ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt”

Publicat: 12 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Delia despre rolul de mamă Ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt
Delia Matache nemachiata

Delia a oferit un interviu în care a vorbit cu sinceritate despre bullying-ul online de care toate vedetele au parte , dar și despre rolul la care tată lumea se așteaptă să-l aibă într-o zi, acela de mamă.

Întrebată ce părere are despre această mentalitatea conform căreia eşti un om împlinit doar dacă ai copil sau că este de datoria oricărei femei, a oricărui cuplu să aibă moştenitor, Delia a spus:

„Fiecare îşi construieşte viaţa după cum simte, nu ar trebui vreodată să iei decizii de viaţă în funcţie de mentalitatea unuia sau altuia. Şi nici nu ar trebui să fie relevant pentru ceilalţi dacă şi cum are celălalt viaţa împlinită. Nu trăim viaţa după şabloane, suntem foarte diferiţi şi ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt.”

Delia a vorbit despre criticile de care are parte din partea oamenilor care o îndrăgesc sau nu.

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac.”, a povestit aceasta.

Întrebată ce i-a fost cel mai greu să accepte la ea însăși, Delia a spus:

„Nu cred că am avut ceva de acceptat cu greu la mine. Pur şi simplu, am învăţat în timp să mă accept aşa cum sunt, să fiu tolerantă cu mine însămi, să fiu blândă cu mine în zilele în care chiar nu le pot face pe toate. Cred că o relaţie bună cu tine însuţi stă la baza unei vieţi echilibrate.”

Cum era Delia în copilărie

Artista s-a autodescris pe ea în copilărie.

„Delia cea mică era un copil care iubea muzica, un copil energic, jucăuş, creativ. M-am bucurat cât am putut de mult de copilărie, a fost o perioadă frumoasă, cu o energie aparte la care îmi doresc să mă întorc de fiecare dată când simt că nu mai vreau să fiu adult, că e prea greu să ne luăm atât de mult în serios ca adulţi. De altfel, eu şi acum simt că am 18 ani. Nu mai mult (râde).”

Adauga un comentariu