Cultural

Ce spune Florin Piersic Jr. despre mariajul eșuat cu Adriana Nicolae. ,,Nu o să mă mai căsătoresc niciodată…”

Publicat: 29 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Florin Piersic Jr. despre mariajul eșuat cu Adriana Nicolae. Nu o să mă mai căsătoresc niciodată
Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae, însă mariajul lor a durat doar o lună.

Multă lume este dornică să afle ce spune Florin Piersic Jr. despre mariajul eșuat cu Adriana Nicolae. Fiul lui Florin Piersic a rămas marcat de suferințele prin care a trecut după ce a divorțat de fosta soție. Căsnicia celor doi a durat doar o lună, iar după un an au decis să se despartă. Florin Piersic a luptat cu depresia ani buni și nu își dorește să mai ajungă în fața altarului, deși în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Ce spune Florin Piersic Jr. despre mariajul eșuat cu Adriana Nicolae

Florin Piersic Jr. se bucură din plin de succes și este mândru că a moștenit talentul artistic de la celebrul său tată. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, actorul este extrem de discret când vine vorba de viața sa privată. Puțini sunt cei care știu că Florin Piersic Jr. a fost căsătorit în urmă cu mai bine de 20 de ani cu nimeni alta decât Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin pe vremea când aceasta prezenta o emisiune faimoasă.

Actorul s-a îndrăgostit nebunește și a decis la scurt timp să își unească destinele cu femeia iubită, însă mariajul s-a destrămat după doar o lună. Fiul lui Florin Piersic a vorbit recent despre căsnicia sa eșuată, dezvăluind care au fost marile sale regrete și suferințe.

,,Nu mi-am dat seama că această căsătorie, pur și simplu, termenul și ce presupune el, înseamnă foarte multe. Nu numai mergem și ne distrăm că ne-am căsătorit, într-un fel a fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice și, în același timp, un prag de care aveam nevoie să mă lovesc cu fruntea. Ce m-a marcat? Nu eram compatibili, eram temperamente diferite. Nu reușisem să comunic, fusesem singur mult timp și atunci nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva. (…)

Nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă trăită la ora aia. A fost o greșeală, fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenție.”, a declarat acesta.

Adriana Nicolae a avut un trecut amoros tumultuos și a fost de câteva ori protagonista unor scandaluri în lumea mondenă. Actrița s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și se dedică în prezent familiei sale. La fel stau lucrurile și când vine vorba de actrița Dana Rogoz. Aceasta are o familie frumoasă de care este tare mândră și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze inedite. Și celebra Lia Bugnar nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. Aceasta are succes în carieră și este extrme de apreciată de  publicul autohton.

Ce suferințe ascunde fiul lui Florin Piersic

Florin Piersic Jr. a vorbit recent despre omul din spatele celebrității, dezvăluind care au fost cele mai grele momente din viața sa. Artistul a rămas marcat de mariajul său eșuat cu Adriana Nicolae, însă a avut parte și de alte suferințe pe plan personal. Actorul s-a luptat ani buni cu depresia și cu răutățile celor din jur.

„Am fost în depresie în fiecare zi din viața mea. Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, un copil poate să fie supărat. De când mă știu și de când fac lucruri care să ducă undeva, în fiecare zi au fost momente. Depresia nu te părăsește, e ceva cu care te obișnuiești. Sunt zile în care îi faci față și e doar o haină care te zgârie și sunt alte zile în care cresc țepi și te zgârie foarte nasol. (…)

Da, cred că m-am simțit umilit, dar nu pot să-mi amintesc exact momentul. Au fost multe momente în care munca ta nu e luată în considerare. Există oameni care nu pot să înțeleagă munca unui actor și sacrificiul unui actor. Meseria, în fond, este foarte alunecoasă, pentru că trăiești momente când ești foarte sus și foarte jos. (…) Eu sunt ultimul care pleacă din teatru, întotdeauna. Există umilință și orice actor o trăiește. Acum am învățat să gestionez asta.”, a mărturisit acesta.

Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae, însă mariajul lor a durat doar o lună. Celebrul actor a suferit enorm după divorț și nu își dorește pe viitor să mai facă marele pas, deși în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa.

Adauga un comentariu