Prima pagină » Cancan » Ce spune Liviu Vârciu despre divorțul de Adelina Pestrițu: „Pe mine părinții m-au tras mereu de mânecă…”

Ce spune Liviu Vârciu despre divorțul de Adelina Pestrițu: „Pe mine părinții m-au tras mereu de mânecă…”

20 mai 2024, 11:36,
BZI.ro, în Cancan

Liviu Vârciu a vorbit despre divorțul de Adelina Pestrițu după 13 ani și a făcut o dezvăluire neașteptată. Vedeta spune că mama sa nu a agreat niciodată partenerele sale anterioare, cu excepția actualei sale iubite, Anda Călin.

Deși a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu din 2009 până în 2010, și are o fiică, Carmina, din relația cu Ramona Teiceanu, se pare că doar Anda a reușit să câștige inima mamei sale.

Din anul 2016, el este într-o relație cu Anda Călin. Fiica lor, Anastasia, s-a născut în 2017, iar în 2020 a venit pe lume al doilea copil al cuplului, un băiat.

Liviu Vârciu, despre divorțul de Adelina Pestrițu

În prezent, Liviu uimește cu declarațiile sale, afirmând că nicio fostă parteneră nu a fost pe placul părinților săi. Singura excepție este partenera sa actuală, Anda Călin, de care mama sa s-a atașat încă de la început.

„Pe mine părinții m-au tras mereu de mânecă, dar tot ca mine am făcut. M-au avertizat mereu să fac alegerile cu mai multă grijă și înțelepciune. Anda este singura dintre iubitele mele care le-a plăcut. Până atunci niciuna nu a fost pe placul lor. Niciodată însă nu m-am luat după ce zicea mama’, a dezvăluit Liviu Vârciu pentru cancan.ro.

În timpul despărțirii de Liviu Vârciu, Adelina Pestrițu a trecut printr-o experiență emoțională copleșitoare, dar a avut curajul să vorbească despre aceasta. După separare, Adelina a aflat că era însărcinată, însă sarcina nu a fost una reușită, astfel că visul ei de a deveni mamă nu s-a împlinit atunci. Detaliile acestei perioade au fost relatate într-un interviu acordat imediat după divorț.

„În perioada divorţului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată şi pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă. (…)

O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în braţe. Probabil că m-am şi gândit foarte mult la asta şi m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina.’, a explicat Adelina Pestrițu.

Oana Ioniță a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu

Oana Ioniță a vorbit, în timpul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, despre persoanele importante care i-au făcut avansuri în viața ei înainte de căsătorie, iar ea a răspuns fără să ezite prea mult.

Oana Ioniță a împărtășit și despre situația în care Liviu Vârciu i-a cerut să se căsătorească cu el, când era dansatoare în Ibiza, dar ea a refuzat propunerea, iar actorul s-a căsătorit mai târziu cu Adelina Pestrițu.

„Liviu Vârciu m-a cerut în căsătorie și l-am refuzat. Apoi s-a căsătorit cu Adelina Pestrițu, prietena mea foarte bună, următorul an. Adelina era prietena mea foarte bună.

El a venit la mine în Ibiza și m-a cerut. Am zis că nu pot să mă căsătoresc… Nu știu când a cunoscut-o pe Adelina. Eu încă vorbesc cu Adelina și o urmăresc. S-a întâmplat acum vreo 20 de ani, eram tânăra, a venit în Ibiza, mi-a făcut o surpriză. Am zis nu, pentru că nu simțeam că era momentul potrivit. Aveam părul scurt atunci, cred că asta, în rest eram minunată, ea avea bust și ar mai fi că acolo a fost un pic mai mult (n.r. sentimenelte dintre Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu).

Doar că eu nu am încercat să conving pe nimeni. Eu nu am insistat în direcția asta. Voi ați pus întrebarea pentru că nu știați adevăratul răspuns, că, de fapt, am fost cerută și cu inel. Nu a fost să fie. Nu credeam că era momentul. El în Ibiza nu a fost cu mine. Atunci mi-a făcut surpriză. Eu eram la Ibiza și a venit după mine la Ibiza.

A stat 3 zile, mi-a făcut surpriză că a venit să mă ceară de soție. Eu i-am zis „Ce? Eu am venit aici să lucrez, nu să mă căsătoresc.” Eu am fost cerută înainte și probabil că s-au schimbat perspectivele. În momentul în care ești refuzat de cineva care arată cum arată, tu îți schimbi perspectivele. Îți cauți altceva”, a mai spus Oana Ioniță.

Recent, Liviu Vârciu a făcut o dezvăluire neașteptată despre divorțul de Adelina Pestrițu chiar dacă au trecut 13 ani de atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *