Cultural

Carmina a spus adevărul despre relația pe care o are cu tatăl ei. Amănunte mai puțin cunoscute despre conexiunea pe care o are cu Liviu Vârciu

Publicat: 12 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmina a spus adevărul despre relația pe care o are cu tatăl ei. Amănunte mai puțin cunoscute despre conexiunea pe care o are cu Liviu Vârciu
Carmina a vorbit despre relatia pe care o are cu tatal ei, Liviu Varciu

Chiar dacă au avut și momente mai puțin plăcute, Carmina a spus adevărul despre relația pe care o are cu tatăl ei, Liviu Vârciu.

Artistul și prezentatorul de televiziune Liviu Vârciu a fost mereu subiectul de interes al publicului și al presei din cauza relațiilor sale tumultuoase și vieții personale pline de controverse.

Carmina a spus adevărul despre relația pe care o are cu tatăl ei

Într-un mesaj postat pe pagina ei de Instagram, Carmina scria: „De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine tată și îmi amintesc că nu e vina mea pentru că tu ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta”. Acest mesaj plin de sinceritate și tristețe a fost unul neașteptat, dezvăluind astfel o latură mai puțin cunoscută a relației dintre Liviu Vârciu și fiica sa.

Imediat ce Carmina a împărtășit acest mesaj sincer, prietenii săi de pe rețelele sociale au reacționat prompt, oferindu-i sprijin și încurajări în această activitate dificilă. Comentariile lăsate sub postare au fost pline de emoție și susținere.

Unul dintre comentatori a scris: „Rămâi puternică, minunato ???”. Acest mesaj simplu, dar încurajator, demonstrează că Carmina este înconjurată de prieteni virtuali care îi susțin decizia de a-și exprima sentimentele și trăirile.

Un alt comentariu a fost adresat mamei Carminei, care a crescut-o și educat-o singură. „Felicitări mamei tale care te-a crescut și educat singură și sunt sigură că nu a fost ușor… nopți nedormite, febră, primii dințișori, grădinița, școala, nevoi… etc. Ai lângă tine un om minunat care s-a sacrificat pentru tine… mama ta… restul e apă de ploaie „, a scris un internaut.

Carmina Vârciu s-a afișat pentru prima dată în public alături de iubitul ei

La vârsta de 20 de ani, Carmina Vârciu se bucură din plin de celebritate și este mai fericită ca oricând. Tânăra s-a mutat de curând la București și studiază la o facultate de prestigiu din Capitală. Fiica lui Liviu Vârciu a locuit o perioadă în Arad împreună cu iubitul ei, pe care l-a ținut până acum departe de lumina reflectoarelor.

Recent, Carmina Vârciu a postat o fotografie împreună cu cel care i-a cucerit inima și a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de acesta. Mai mult, Liviu Vârciu a fost de acord cu relația și îi susține mereu pe cei doi tineri îndrăgostiți.

Carmina Vârciu se bucură din plin de viață alături de iubitul ei și radiază de fericire. Aceasta s-a afișat pe rețelele de socializare alături de partenerul ei, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Adauga un comentariu