Cancan ultimă oră

Anda Călin vorbește despre nuntă cu Liviu Vârciu. Bruneta se mândrește cu schimbarea făcută de partenerul său: „Nu a fost foarte greu de dresat”

Publicat: 16 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anda Călin vorbește despre nuntă cu Liviu Vârciu. Bruneta se mândrește cu schimbarea făcută de partenerul său Nu a fost foarte greu de dresat
Liviu Vârciu s-a făcut băiat de casă de când a întâlnit-o pe Anda Călin

Anda Călin vorbește public despre nuntă cu Liviu Vârciu și schimbările care s-au produs de când se cunosc.

Liviu Vârciu s-a făcut bărbat de casă de când a întâlnit-o pe Anda Călin. A devenit un partener de excepție și a mai făcut doi copii, o fată și un băiat.

Acum este părintele a trei copii, Carmina fiind prima sa fiică, ajungând la vârsta maturității acum, dar și un bărbat care-și dorește familie, liniște și un om alături.

Liviu Vârciu și Anda Călin, nuntă restrânsă

Pe toate le-a găsit și le-a construit alături de Anda Călin, după ce, inițial, au avut și ei o relație cu suișuri și coborâșuri.

Însă acum, totul este numai lapte și miere, meritul fiind, spune brunetă, și al ei, dar și al lui, de fapt, al dorințelor lui.

„Să zic că 40% a contat și aportul pe care l-am adus relației, dar 60% a contat ceea ce el și-a dorit pentru relația aceasta.

Contează, dar niște copii nu definesc o relație. Nu pot spune că a fost foarte greu de „dresat” poate pentru că ajunsese la o vârstă la care își dorea alte lucruri de la viață”, a spus iubita lui Liviu Vârciu, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit radioimpuls.ro.

Și pentru că acum fostul crai al lumii mondene s-a cumințit și de mai bine de șapte ani este un familist convins, Anda Călin vorbește și despre nuntă.

Au doi copii împreună, locuiesc sub același acoperiș, fac totul în doi, doar că nu au ajuns să își și jure iubire veșnică.

Nu pentru că nu și-ar dori, ci pentru că, așa cum declară ea cândva, nu se pot pune de acord. Ea vrea o nuntă mică, el își dorește să se vorbească mult și bine despre evenimentul din viața lor.

Însă, conform spuselor ei recente, nunta va avea loc, doar că nu se știe când, dar se știe cum. Cel mai probabil totul se va face public după ce evenimentul va avea loc, nu pentru că se vor căsători pe ascuns, ci pentru că gata, s-au decis, cel puțin asta lasă ea să se înțeleagă, vor face o petrecere intimă.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi ca și familie, nu să ne valideze alții”, a mai declarat Anda Călin.

Adauga un comentariu