Cancan

Ce spune Mihai Morar despre copii și momentele grele din căsnicie. ,,Secretul este să îți vezi de drumul tău…”

Publicat: 23 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Mihai Morar despre copii și momentele grele din căsnicie. Secretul este să îți vezi de drumul tău
La vârsta de 41 de ani, Mihai Morar are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soție și de cei trei copii.

Multă lume este dornică să afle ce spune Mihai Morar despre copii și momentele grele din căsnicie. Acesta are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândru. Îndrăgitul om de radio și televiziune face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Dincolo de realizările deosebite în carieră, Mihai Morar are o soție superbă și se bucură din plin de rolul de tată. Iată ce spune prezentatorul despre provocările vieții de familie.

Ce spune Mihai Morar despre copii și momentele grele din căsnicie

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Celebrul om de radio și televiziune se declară un bărbat împlinit în carieră, dar și în viața privată. Acesta radiază de fericire pe plan personal alături de frumoasa lui soție, Gabriela. Faimosul prezentator se bucură din plin de rolul de tată și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Mihai Morar are trei fete superbe de care este tare mândru.

,,Viața cu fete este minunată. Ele sunt protective, ele sunt empatice. Nu știu cum e cu băieți, că nu am avut. Fetele au și spiritul acesta matern și simțul acesta al ordinii, al curățeniei, al organizării. E bine cu fete în casă, e minunat.”,  a declarat acesta.

Mihai Morar are doar cuvinte de laudă și pentru soția sa, Gabriela, care i-a fost alături în cele mai grele momente și i-a dăruit trei copii. Faimosul prezentator a dezvăluit cum a cunoscut-o pe frumoasa lui parteneră de viață și cine a făcut primul pas în relația lor.

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie.”, a mărturisit Mihai Morar.

De viața de familie se bucură din plin și Tudor Chirilă. Acesta are doi copii superbi și se bucură din plin de rolul de tată. La fel stau lucrurile și când vine vorba de Mihai Jurca. Celebrul prezentator al rubricii meteo are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, dar își ține familia departe de ochii curioșilor.

Detalii inedite din viața privată a celebrului prezentator

Mihai Morar are o carieră de succes în televiziune și este extrem de apreciat de publicul autohton. Acesta este extrem de discret când vine vorba de viața privată și vorbește rar despre omul din spatele celebrității. Recent, îndrăgitul prezentator a oferit câteva detalii despre căsnicia sa și despre femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

,,Traseul meu profesional era ok, dar eu nu eram echilibrat pe plan personal până să o cunosc pe Gabriela, până să avem o relație. Acolo s-au echilibrat lucrurile. Apoi au apărut gemenele. Cezara și Mara s-au născut la o lună după ce am lansat Radio Zu. Aia a fost cea mai grea vară din viața mea. Au venit pe lume la doi ani de când ne-am căsătorit.”, a mărturisit acesta.

La vârsta de 41 de ani, Mihai Morar are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soție și de cei trei copii. Faimosul om de radio și televiziune este extrem de apreciat de publicul autohton și cucerește publicul cu energia sa debordantă.

Adauga un comentariu