Cancan

Mihai Jurca are o biografie surprinzătoare. Ce relație are prezentatorul meteo cu mama sa celebră

Publicat: 28 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Jurca are o biografie surprinzătoare. Ce relație are prezentatorul meteo cu mama sa celebră
Mihai Jurca are o relație extrem de apropiată cu mama sa celebră și este mândru de realizările profesionale.

Mihai Jurca are o mamă celebră în domeniul meteo și o biografie surprinzătoare. Fiul Romicăi Jurca a moștenit de la aceasta pasiunea pentru televiziune și jurnalism. Dincolo de succesul în carieră, Mihai Jurca este și un renumit blogger de turism. 

Carismaticul prezentator de la Antena 1 are o familie frumoasă de care este tare mândru. Puțini sunt cei care știu ce relație are prezentatorul meteo cu mama sa celebră.

Mihai Jurca, prezentatorul cu o biografie impresionantă 

Fiul Romicăi Jurca, Mihai Jurca, se bucură de succes în televiziune și de aprecierea publicului. Acesta  a urmat profesia atât de îndrăgită de mama acestuia, remarcându-se la rubrica meteo de la Antena 1. 

Mihai Jurca este jurnalist, prezentator tv și blogger de turism. După ce prezintă rubrica meteo de la Antena 1, acesta se dedică activităților și proiectelor din mediul online. 

Vedeta este pasionată de călătorii, iar pe rețelele de socializare împărtășește cu fanii experiențele din vacanțele petrecute în cele mai neobișnuite locuri.

Mihai Jurca a absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din București, însă a decis să debuteze în presă la Radio București în anul 2004. 

După ce s-a remarcat în presă, la scurt timp a primit propuneri din partea trustului Antena. Fiul Romicăi Jurca a coordonat departamentul meteo, iar acum prezintă vremea la Antena 1. 

Dincolo de succesul profesional, Mihai Jurca are o căsnicie frumoasă alături de Cristina Toader și este tătic de gemeni.

Acesta are numai cuvinte de laudă când vine vorba de partenera lui de viață. În cadrul unui interviu, Mihai Jurca a oferit câteva detalii inedite despre frumoasa lui soție, dar și despre cel mai frumos eveniment din viața lor.

„Și eu și noua doamnă Jurca ne-am dorit o nuntă simplă. De bun gust. O petrecere în care să-i avem alături pe toți cei dragi și să ne bucurăm împreună. Evident, nu se putea altfel, tema nunții a fost legată de marea noastră pasiune, călătoriile. (…)

Mesele invitațiilor au purtat nume de aeroporturi (VIE, JFK, SIN, CDG, etc). Masa mirilor și a nașilor s-a numit ARN – Stockholm Arlanda Airport. Nu te pui cu nebuniile lui ginerică!”, a mărturisit amuzat prezentatorul rubricii meteo de la Antena 1.

Ce relație are prezentatorul cu mama sa celebră, Romica Jurca

Romica Jurca este cea mai cunoscută și longevivă prezentatoare meteo din România. Aceasta are doi copii cu o profesie de succes în televiziune, Mihai și Simona Jurca. 

Fiul prezentatoarei urmează la fel de bine tradiția familiei și prezintă rubrica meteo la Antena 1. Mihai Jurca a mărturisit că are o relație extrem de apropiată cu mama sa celebră și că de multe ori a ținut cont de îndrumările sau ideile acesteia.

„Mi se întâmplă des s-o sun ca s-o mai întreb lucruri legate de vreme, mai ales când au loc schimbări, când începe să plouă mai tare, să ningă, atunci când vine canicula etc. Sunt lucruri pe care eu, care nu sunt de specialitate, le observ mai greu.”, a recunoscut Mihai Jurca.

Mai mult, prezentatorul a declarat că părinții lui au reprezentat dintotdeauna un model pentru acesta, atât pe plan profesional, cât și personal.

„Ambii părinți sunt (ori au fost, în cazul tatălui meu) modele de urmat în viață. Mi-au transmis, înainte de toate, să fiu om. Să fiu bine-crescut, să fiu modest, să mă gândesc și la cei de lângă mine. Că restul vine pe parcurs.”, a declarat fiul Romicăi Jurca.

O situație cu totul aparte este cea a cunoscutului prezentator Florin Busuioc. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro Tv are o relație tensionată cu fiul acestuia, care i-a adresat de-a lungul timpului replici dure.

Mihai Jurca este prezentatorul rubricii meteo de la Antena 1. Acesta continuă tradiția familiei, având o carieră de succes în televiziune. Fiul Romicăi Jurca are o relație extrem de apropiată cu mama sa celebră și este mândru de realizările profesionale. Mai mult, prezentatorul are o căsnicie frumoasă și doi copii superbi, declarându-se un bărbat împlinit.

Adauga un comentariu