Prima pagină » Cancan » Ce spune Oana Zăvoranu despre o viitoare sarcină. Vedeta ar apela la o mamă surogat

Ce spune Oana Zăvoranu despre o viitoare sarcină. Vedeta ar apela la o mamă surogat

19 iun. 2023, 10:05,
BZI.ro, în Cancan

Oana Zăvoranu, vedeta controversată din showbiz-ul românesc, pare că și-a schimbat părerea referitoare la aducerea pe lume a unui copil. După mulți ani în care susținea că nu se vede mamă, aceasta a mărturisit recent, într-un live pe Instagram, că își dorește un copil.

Oana Zăvoranu (47 de ani), vedeta care și-a obișnuit fanii cu declarații controversate, a lăsat recent pe toți cu gurile căscate când a vorbit despre aducerea pe lume a unui copil. În cadrul unei sesiuni de Instastory-uri, un fan a întrebat-o dacă și-ar dori un copil, iar răspunsul Oanei a fost sincer: „Vine și bebe, că e cazul. Se cam lasă așteptat șmecherul!”.

Ce spune Oana Zăvoranu despre o viitoare sarcină

Aceasta a mai declarat în trecut că își dorește un copil, dar îi este teamă să îl facă, așadar, când va fi momentul potrivit, va apela la o mamă surogat. În 2018, Oana a declarat că este hotărâtă să devină mamă, dar nu oricum, vedeta voia să găsească o mamă surogat care să îi poarte în pântec copilul său şi al lui Alex Ashraf, soţul său.

După multe dezbateri și cercetări la TV, Oana a înțeles că nu există o lege în România pentru așa ceva, mai mult decât atât, ea ar fi obligată să își adopte propriul copil. Împreună cu Alex, Oana voia atunci să meargă în America pentru a-și da semințele unei mame purtătoare care să le nască bebelușul pe care și-l doresc.

La trei ani de la nunta cu Alex Ashraf, Oana pare că este pregătită să devină mamă. Într-un live pe care l-a făcut împreună cu soțul ei, pe Instagram, Oana a răspuns curiozităților celor care îi urmăresc pe rețelele de socializare, iar una dintre ele era legată de copil. Dacă până acum spunea un „nu” categoric la această întrebare, de data aceasta Oana Zăvoranu a mărturisit că și-ar dori un copil. În timp ce ea vrea băiat, Alex visează să fie tată de fată.

Oana Zăvoranu pare că și-a schimbat părerea în privința aducerii pe lume a unui copil și își dorește să devină mamă. După ani în care a susținut că nu se vede mamă, Oana și soțul său, Alex Ashraf, se gândesc să își extindă familia. Vor avea un băiat sau o fată? Rămâne de văzut. Până atunci, fanii Oanei așteaptă cu nerăbdare să afle detalii despre planurile celor doi.

Adevărul despre căsnicia Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a recunoscut problemele în căsnicie, că ea și soțul ei au traversat o perioadă mai grea și chiar au fost la un pas de divorț, însă se pare că pandemia i-a ajutat să treacă peste impas.

“Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report’ de la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *