Cancan

Ce spune Zsolt Csergo despre divorțul de Nicoleta Luciu. „Ne afectează…”

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce spune Zsolt Csergo despre divorțul de Nicoleta Luciu. Ne afectează
Zsolt Csergo a vorbit și el despre divorțul de Nicoleta Luciu și a oferit toate detalii pentru a asigura pe toată lumea că mariajul lor nu este în pericol

Zsolt Csergo a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Nicoleta Luciu. Nu este pentru prima oară când în presă se spune că cei doi își spun adio.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt împreună de unsprezece ani. Cei doi au patru copii și locuiesc la Miercurea Ciuc. În 2021 s-a spus că relația lor se apropie de final și că se pregătesc să divorțeze oficial.

De curând, s-a clarificat că informația era falsă, deoarece Nicoleta Luciu a declarat public că nu există nicio intenție de divorț, ea și Zsolt Csergo rămânând un cuplu fericit și o familie fericită alături de cei patru copii ai lor. Acum, soțul fostei vedete de televiziune a venit să infirme zvonurile despre divorț.

Ce spune Zsolt Csergo despre divorțul de Nicoleta Luciu

Din nou s-a spus că Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt aproape de despărțire, că relația lor se apropie de final.

„Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă.

Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre” a declarat pentru Cancan Zsolt Csergo, care e foarte deranjat că viața lui personală e subiect de discuție în presă. În ciuda tuturor speculațiilor, el spune că familia lui e bine, la Miercurea Ciuc.

„Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii” , a mai spus soțul Nicoletei Luciu.

Nicoleta Luciu, despre mariajul cu Zsolt Csergo

În 2022, Nicoleta Luciu a discutat despre relația sa cu Zsolt Csergo într-un interviu pentru Click. Acolo a infirmat zvonurile despre divorț, dar a și menționat că nu își dorește să aibă un al cincilea copil.

„Copiii sunt bine! Mi-au schimbat mult viața, dar chiar și așa pot să îți zic că sunt suficienți câți avem. Nu îmi mai doresc altul. Am și 42 de ani. Este ok așa cum sunt! Nu mă consider o mamă eroină că am patru copii. Sunt femei care au și câte 10 copii. Acele persoane sunt mame eroine, nu eu. Ne creștem copiii așa cum credem, eu și Zsolt, că este mai bine și mai frumos. Soțul este și el bine, sănătos, ne este bine așa cum suntem. Ne înțelegem minunat și nu avem probleme în cuplu. Nu știu ce ai auzit tu… Nu știu ce probleme… Eu pot să îți zic că lucrurile între noi doi sunt foarte bune”, a explicat Nicoleta Luciu.

Zsolt Csergo a vorbit și el despre divorțul de Nicoleta Luciu și a oferit toate detalii pentru a asigura pe toată lumea că mariajul lor nu este în pericol.

Adauga un comentariu