Prima pagină » Cancan » Ce tatuaje are Bia Khalifa? Artista are zeci de tatuaje, fiecare reprezentând un mesaj puternic pentru ea

Ce tatuaje are Bia Khalifa? Artista are zeci de tatuaje, fiecare reprezentând un mesaj puternic pentru ea

14 mai 2024, 10:55,
BZI.ro, în Cancan

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc, aceasta începând să își modifice și să își tatueze corpul de la o vârstă fragedă. Află ce tatuaje are Bia Khalifa și ce semnifică.

Bia Khalifa are zeci de apariții atât televizate, cât și în mediul online, unde la momentul actual are peste 15 mii de urmăritori pe Instagram. Tânără și-a creat o comunitate impresionantă de fani care o urmăresc în detaliu și vor să afle cât mai multe despre ea.

Ce tatuaje are Bia Khalifa și ce reprezintă

Vedeta a devenit cunoscută după relația pe care a avut-o cu Dani Mocanu, dar și pentru aventura ei cu 6ix9ine și pentru contul ei de pe OnlyFans. Ea și-a început, de asemenea, o carieră în muzica trap, din care a scos câteva melodii populare. Pe numele ei real, Bianca Niculai, nu ratează nicio ocazie să își încânte urmăritorii cu cele mai controversate și explicite poze, dar și opinii.

Primele tatuaje care îți sar în ochi sunt cele de pe față și gât, aici Bia și-a tatuat nu mai puțin de șase inscripții. Pe frunte are două tatuaje, destul de mari, unde scrie „Bad Girl” și un fulger roșu pe partea cealaltă a feței. Acestea, însă, sunt de multe ori acoperite parțial de machiaj. La nivelul ochilor mai are tatuat numele ei, „Bia”. Celelalte tatuaje de pe față sunt „Empty” și „Puta Ama”, cuvânt spaniol care înseamnă în traducere liberă „șefa supremă” sau „șefa absolută”.

Tatuajele de pe gât și mâini

Cel mai strident, dar și controversat, tatuaj al ei este cu siguranță cel de pe gât, inscripționat atât de mare încât îi acoperă gâtul în întregime. Acest mesaj este unul destul de ciudat, dar, după spusele ei, o reprezintă cel mai bine. Astfel, Bianca are tatuat pe gât „Sex Worker”, care face referire la profesia ei și la legătura ei față de industria de conținut pentru adulți, semnificând în română „lucrător sexual”.

Un alt tatuaj pe care vedeta îl are este pe piept și scrie în litere mari „I don’t want to suffer anymore”, ceea ce le dă de înțeles oamenilor că a trecut printr-o perioadă foarte tumultuoasă în trecut și că nu mai dorește să o repete. Acesta fiind tradus ca „nu mai vreau să sufăr”.

Ea mai are un tatuaj pe antebrațul drept, unde sunt reprezentate două femei, una cu o armă în mână și una cu o față expresivă. Mâna stângă, în schimb, este mai tatuată, unde a ales să poarte un desen și câteva citate importante pentru ea. De asemenea, mai are scris „Now or never”, care reprezintă „acum ori niciodată”, dar și câteva date în cifre romane și câteva deasupra fundului.

Bia Khalifa are o multitudine de tatuaje care pot fi văzute în pozele ei de pe Instagram și care atrag multe controverse și vâlvă în rândul fanilor, dar și al internauților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *