Cancan

Bia Khalifa, fotografii scandaloase! Vedeta s-a fotografiat în repetate rânduri goală

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bia Khalifa fotografii scandaloase Vedeta s-a fotografiat în repetate rânduri goală
Bia Khalifa continuă să se posteze goală atât pe rețelele de socializare, cât și pe contul ei de pe OnlyFans.

Bia Khalifa este una dintre cele mai cunoscute și controversate persoane din lumea showbizului, atât pentru tiktokurile ei cât și pentru ideile și modul său de a se exprima libertin. Aceasta nu are nicio problemă să se arate goală în fața miilor de fani pe care îi are.

Bia Khalifa își câștigă existența prin postarea de conținut xxx pe platforma OnlyFans, de unde încasează zilnic mii de euro. Acolo, internauții plătesc sume cuprinse între 1 dolar și 50 de dolari pentru a o vedea pe actriță complet goală în toate ipostazele imaginabile.

Bia Khalifa complet goala

Bia Khalifa s-a remarcat după ce a ajuns în camera de hotel a faimosului rapper american 6ix9ine. Aceasta nu doar că și-a petrecut noaptea împreună cu artistul, dar a postat și mai multe videoclipuri și imagini cum se sărută senzual cu el.

Pentru 8 dolari, Bia Khalifa a făcut un anunț important, oferindu-le fanilor săi imagini în care se vede complet dezbrăcată. Pentru această sumă, ea primește accesul nu doar la 5 fotografii, ci și la un videoclip explicit în care vedeta nu se sfiește să mai ascundă ceva. Pentru dovada că aceste imagini sunt reale, Bia Khalifa a postat și un screenshot cu imaginile de pe platforma destinată conținutului pentru adulți.

„După cum v-am promis, am 5 postări noi pe Only. Unul este videoclip și restul sunt poze, toate pozele sunt cum vă plac vouă, deci nu sunt poze de Instagram. Ați înțeles voi! Intrați pe link, apoi pe VIP și aveți și un filmuleț în privat, cadou de la mine”, a spus blondina pe story.

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane din media

Ea a fost protagonista cunoscutului show „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Încă din primul episod, ea a șocat pe toată lumea atunci când, cântăreața și adult creatorul, a apărut complet goală. Ea se pregătea să facă duș și și-a șocat colegii cu mersul său complet nud. Cornel Palade, coleg de echipă cu ea, a avut o reacție pe măsură, atunci când a văzut-o: „M-a luat ficatul”, a exclamat acesta, spre amuzamentul celorlalți concurenți.

De asemenea, ea are și o personalitate pe măsură. După întregul scandal cu Fulgi, aceasta nu a ezitat în continuare să reacționeze violent și instinctiv. Ea a atras atenția asupra ei și când, în episodul următor din „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Bia Khalifa a aruncat un pahar plin cu apă drept în fața unei concurente, Rux, fără nicio explicație sau avertizare. Ea a refuzat apoi să-și ceară scuze colegelor sale, ba mai mult, a explicat că nu regretă acest lucru și nu are de ce să-și ceară scuze.

După aceste incidente, ea a mai făcut ceva ce i-a cauzat și terminarea contractului cu PRO TV, anume că, după un conflict deschis cu Ami, după multe jigniri și amenințări, ea a trecut la nivelul următor și a început să o înjure și să o agreseze, ca mai apoi să o scuipe pe colega sa din acest show. Bia Khalifa rămâne una dintre cele mai controversate persoane din showbiz, mulți fiind de acord că nu ar trebui să ajungă vreodată faimoasă.

Bia Khalifa, însă, continuă să se posteze goală atât pe rețelele de socializare, cât și pe contul ei de pe OnlyFans.

Adauga un comentariu