Cancan ultimă oră

Ce viață duce Ionuț Dolănescu în Statele Unite ale Americii! Cât are în conturi fiul fostului mare artist

Publicat: 16 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce viață duce Ionuț Dolănescu în Statele Unite ale Americii Cât are în conturi fiul fostului mare artist

Ionuț Dolănescu a moștenit talentul părinților lui, Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, și nu avea cum să aleagă o altă meserie decât cea de cântăreț. A făcut și o grămadă de bani de pe urma evenimentelor la care a fost invitat.

Averea lui Ionuț ar fi de peste un million de euro. În America, artistul deţine două case, una în valoare de 250.000 de euro, iar cealaltă vilă l-a costat aproximativ 110.000 de euro.

Și la capitolul mașini stă bine Ionuț Dolănescu. Acesta are două autoturisme de lux ce ajung la 100.000 de euro. Punând la socoteală şi câştigurile provenite din albumele vândute sau din concertele sale, atât din ţară, cât şi de peste Ocean, ajunge, astfel, la peste un milion de euro.

Onorariul pe care îl încasează la un singur concert începe de la 2.000 de euro şi poate ajunge până la 5.000 de euro.

„În toate proprietăţile pe care le-a avut Ion Dolănescu asta era casa lui de suflet. Experții au evaluat-o la peste 400 000 euro, pentru mine această casă are în primul rând valoare sentimentală. Nu cred că mi-ar ajunge pentru că e mai ușor să construiești de la zero decât să reconditionezi”, a declarat Ionuț Dolănescu, potrivit Antena Stars.

Adauga un comentariu