Stiri si curiozitati

Ce zodii se potrivesc. Ei sunt nativii care pot forma un cuplu ideal

Publicat: 13 apr. 2021
Un barbat in costum lasa pe spate o femeie care rade
Care este compatibilitatea dintre zodii si ce zodii se potrivesc cel mai bine

În cele ce urmează vă prezentăm ce zodii se potrivesc cel mai bine și care sunt șansele ca aceștia să formeze un cuplu de viitor. De la început ar trebui știut faptul că nu exista zodii incompatibile. Diferența este făcută de gradul de compatibilitate dintre cele două.

Indiferent de situație, mereu poate exista o conviețuire armonioasă însă, uneori, este foarte ușor iar alte ori este mai greu.

Ce zodii se potrivesc

Zodiile compatibile se înțeleg cu o mare ușurință, chiar dacă situațiile în care se află nu sunt tocmai ideale. Lucrurile intre ei decurg extrem de firesc și natural, iar certurile sunt aproape inexistente. Când vine vorba de zodii, anumite date îți arată exact sub ce semn astral te afli. Astfel, poți vedea cu ușurință care este semnul zodiacal cu care te potrivești cel mai bine.

Compatibilitate Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec partenerul ideal se află în zodia Leu sau în zodia Săgetătorului. În egală măsură Gemenii și Vărsătorii sunt și ei compatibili cu cei aflați în zodia Berbec.

O compatibilitate mai mică pe care Berbecul o are este cu cei din zodiile Balanță și Berbec.

Compatibilitate Taur

Cei aflați sub semnul zodiacal Taur își pot găsi perechea perfectă în Fecioară sau Capricorn. O compatibilitate la fel de mare o are și cu nativii din zodia Rac și Pești.

Cel mai puțin se potrivesc cu Scorpionii, cu care pot avea doar aventuri, atracția dintre ei fiind de cele mai multe ori doar fizică.

Compatibilitate Gemeni

Partenerul ideal pentru cei din zodia Gemeni este Balanța sau Vărsătorul. Leii și Berbecii au și ei o compatibilitate destul de ridicată cu nativii din Gemeni.

Compatibilitate Rac

Când vine vorba despre cei aflați sub semnul astral al Racului, compatibilitatea cea mai ridicată este cu zodiile Scorpion și Pesti.

Într-o măsură la fel de mare aceștia pot forma cupluri și cu Fecioara sau Taurul.

Compatibilitate Leu

Pentru cei aflați în zodia Leu, Săgetătorul sau Berbecul sunt partenerii ideali. O compatibilitate la fel de mare o au și cu cei născuți în zodiile Balanță sau Gemeni.

Cei aflați sub acest semn zodiacal sunt nativi de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona.

Compatibilitate Fecioara

Perechea ideală pentru cei din zodia Fecioară este o persoană născută în zodia Taur sau Capricorn. Aceștia mai sunt compatibili și cu nativii din Scorpion sau Rac.

Cu Taurii și Capricornii pot face și afaceri de succes, aceștia fiind extrem de compatibili și din punct de vedere financiar.

Compatibilitate Balanță

Balanța poate avea un partener ideal din zodia Gemeni sau Vărsător. De asemenea, este foarte compatibilă cu Săgetătorul și cu Leul.

Compatibilitate Scorpion

Acești nativi pot forma un cuplu ideal alaturi de nativii din zodia Pesti sau Rac. Cei din Scorpion mai sunt extrem de compatibili și cu cei din zodiile Capricorn sau Fecioară.

Despre Pești și Scorpioni se spune că ajung să fie dependenți unii de ceilalți.

Compatibilitate Săgetător

Pentru o persoană născută în zodia Săgetătorului, partenerul ideal este un Berbec sau un Leu. Alte zodii cu care Săgetătorul este foarte compatibil sunt Vărsătorul și Balanța.

Balanţele, Scorpionii şi Berbecii sunt nativii din zodiac cu care Săgetătorii se pot asocia în ideea unei afaceri profitabile.

Compatibilitate Capricorn

Nativii din zodia Capricorn își pot găsi cu ușurință partenerul în cineva din zodia Fecioară sau Taur. Capricornul este extrem de compatibil și cu Peștii și Scorpionii.

Capricornul și Taurul au cea mai intensă chimie, mai puternică decât oricare dintre celelalte semne astrologice.

Compatibilitate Vărsător

Dacă ești Vărsător, partenerii ideali pentru tine sunt Gemenii și Balanțele, dar ești foarte compatibil și cu Berbecii și Săgetătorii.

Compatibilitate Pești

Pentru Pești perechea ideală este alături de un nativ din zodia Rac sau Scorpion. O compatibilitate la fel de ridicată o au și cu Taurii și cu Capricornii.

Balanţele, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii cu care peştii pot construi afaceri prospere.

Ce zodii se potrivesc cel mai bine este greu de spus. Chimia dintre persoane poate influența extrem de mult astrele, iar astfel unele calcule pot avea rezultate diferite față de cele preconizate.

Mereu între zodii și date va fi o legătură strânsă. Uneori poți afla lucruri interensante precum ce vrea de la tine în funcție de zodie sau cât de provocatoare poate fi o femeie în funcție de semnul astral.

Adauga un comentariu