Local

Cea mai amplă acţiune a poliţiştilor din Iaşi a început! Mascaţii au intrat în această dimineaţă în mai multe locaţii. Vizate sunt două grupări rivale EXCLUSIV FOTO, VIDEO

Publicat: 15 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai amplă acţiune a poliţiştilor din Iaşi a început Mascaţii au intrat în această dimineaţă în mai multe locaţii. Vizate sunt două grupări rivale EXCLUSIV FOTO VIDEO
Perchezitii Podu Iloaiei făcute de mascații de la SAS la două grupări rivale

Cea mai amplă acţiune a poliţiştilor ieşeni a început în urmă cu puţin timp. Vorbim despre faptul că mascaţii au intrat, în această dimineaţă, în mai multe locaţii. Conform datelor exclusive obţinute de jurnaliştii BZI.RO se pare că în acţiunea oamenilor legii sunt vizate două grupări rivale.

Vorbim despre faptul că mascaţii de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intrat în mai multe locaţii din Podu Iloaiei. Vizate sunt două grupări cunoscute pentru fapte ilicite.

Mascaţii de la SAS efectuează mai multe percheziţii domiciliare

Mascaţii de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au efectuat mai multe percheziţii domiciliare la două grupări rivale. Vorbim despre două grupări care în urmă cu câteva zile au avut un conflict. În Podu Iloaiei, cele două grupări au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului. În urmă cu câteva zile, conflictele au escaladat iar membrii celor două clanuri s-au luat la bătaie.

Vom reveni cu detalii!

Adauga un comentariu