Local

Cea mai amplă acţiune a poliţiştilor din Iaşi a început! Mascaţii au intrat în această dimineaţă în mai multe locaţii. Vizate sunt două grupări rivale EXCLUSIV FOTO, VIDEO

Publicat: 15 ian. 2021
Mascații de la SAS au intrat peste două clanuri rivale - două mașini de poliție noaptea
Perchezitii Podu Iloaiei făcute de mascații de la SAS la două grupări rivale

Cea mai amplă acţiune a poliţiştilor ieşeni a început în urmă cu puţin timp. Vorbim despre faptul că mascaţii au intrat, în această dimineaţă, în mai multe locaţii. Conform datelor exclusive obţinute de jurnaliştii BZI.RO se pare că în acţiunea oamenilor legii sunt vizate două grupări rivale.

Vorbim despre faptul că mascaţii de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intrat în mai multe locaţii din Podu Iloaiei. Vizate sunt două grupări cunoscute pentru fapte ilicite.

Mascaţii de la SAS efectuează mai multe percheziţii domiciliare

Mascaţii de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au efectuat mai multe percheziţii domiciliare la două grupări rivale. Vorbim despre două grupări care în urmă cu câteva zile au avut un conflict. În Podu Iloaiei, cele două grupări au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului. În urmă cu câteva zile, conflictele au escaladat iar membrii celor două clanuri s-au luat la bătaie.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii
  • La Podu Iloaei face treaba Politia, nu ca la Tibana, Tibanesti si zona invecinata. La Domnita sunt niste golani, unii chiar minori care ameninta si chiar intra peste lume in casa.De pe19 dec l-au batut pe unu in casa si Cojocaru& co de la Tibana asteapta certificate. Si de bine ce asteapta, golanii au dat iar lovitura si l-au batut pe alt om in poarta casei de i-au rupt mana. Si politia asteapta… Aia au umblat liberi si beti de sarbatori, unu dintre ei beat la volan a intrat cu masina in sant pe la Mocanu pe la Garbesti, cu nevasta si copilasul in masna. Politia asteapta. Poate moare careva. Dosarul asta nu are si un procuror de caz care sa se implice?

  • Dacă și ei se cred interlop e clara treaba ,ori ce muritor de foame e interlop. Ciori imputite la munca cu voi nu la furat și așteptați ajutoare socilae

Adauga un comentariu