International

Cea mai mare temere a lui Vladimir Putin. “Devine din ce în ce mai paranoic”

Publicat: 17 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai mare temere a lui Vladimir Putin. Devine din ce în ce mai paranoic
Un jurnalist american a declarat că liderul de la Kremlin devine din ce în ce mai paranoic și se teme pentru viața lui

Au trecut aproape trei săptămâni de când Rusia a invadat Ucraina, iar în tot acest timp Vladimir Putin a fost destul de scump la vedere. Nu a făcut foarte multe declarații și nici nu a răspuns afirmativ invitației președintelui Ucrainei de a se vedea, pentru discuții, față în față. Un jurnalist american a declarat că liderul de la Kremlin devine din ce în ce mai paranoic și se teme pentru viața lui.

Cea mai mare temere a lui Vladimir Putin

Jurnalistul american Craig Copetas a publicat un articol în The Daily Beast în care a făcut dezvăluiri despre comportamentul lui Putin din ultima perioadă. Copetas ar fi obținut aceste informații de la surse din serviciile de spionaj. Potrivit spuselor sale, Vladimir Putin devine din ce în ce mai paranoic și se teme că va fi otrăvit.

Se pare că liderul de la Kremlin are oameni care îi gustă din mâncare înainte de a o consuma. Tot jurnalistul american susține că luna trecută, Putin și-a înlocuit întreg personal de la Kremlin, adică 1.000 de oameni.

Spălătorese, secretare, bucătari – o întreagă garnitură nouă de oameni. Evaluarea informațiilor arată că Putin este speriat, susține jurnalistul Copetas.

Cerința lui Putin cu care Zelenski nu este de acord

Până la acest moment, între Rusia și Ucraina au avut loc mai multe runde de negocieri pentru pace. Liderii celor două țări aflate în război sunt pe cale să se pună de acord asupra unor aspecte, însă există ceva cu care președintele Ucrainei nu este sub nicio formă de acord. Dacă Zelenski a demonstrat flexibilitate în ceea ce privește marea dorință a lui Putin – de a nu adera la NATO, iată că în privința cedării Crimeei nu vrea să negocieze deloc.

Operaţiunea se desfăşoară cu succes, în strictă conformitate cu planurile prestabilite. Nu vom permite niciodată Ucrainei să servească drept trambulină pentru operaţiuni agresive împotriva ţării noastre, a declarat Vladimir Putin.

Președintele Americii a declarat că liderul de la Kremlin este un criminal de război, iar Curtea Internațională de la Haga i-a ordonat Rusiei să înceteze atacul împotriva Ucrainei, retrăgând trupele militare de pe teritoriul acestei țări, fapt cu care Rusia nu a fost de acord.

Adauga un comentariu