Titlurile zilei

Dosar-bombă, pe rolul instanțelor ieșene! Sexy-avocată renumită, acuzată că a comis un accident rutier și a plecat de la locul faptei! Femeia, trimisă în judecată în Iași și după o bătaie în apropierea unei Secții de Poliție! FOTO

Publicat: 29 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dosar-bombă pe rolul instanțelor ieșene Sexy-avocată renumită acuzată că a comis un accident rutier și a plecat de la locul faptei Femeia trimisă în judecată în Iași și după o bătaie în apropierea unei Secții de Poliție FOTO
Sexy-avocata Alina Mihaela Scafaru a ajuns din nou în fața judecătorilor, după un scandal ce a avut loc în fața unei Secții de Poliție și în urma unui accident rutier cu victimă

O renumită avocată a fost trimisă din nou în judecată de procurorii ieșeni. Acum, Alina Mihaela Scafaru este acuzată de vătămare corporală din culpă, dar și de lovire sau alte violențe. Membră a Baroului Vaslui, femeia a devenit cunoscută după o relație pe care a avut-o cu un interlop supranumit „Cap de porc”, ce se afla încarcerat în Penitenciarul Iași

Dosar-bombă, pe rolul instanțelor ieșene! O renumită sexy-avocată este acuzată că a comis un accident rutier și a plecat de la locul faptei! Mai mult, femeia trebuie să dea socoteală și după o bătaie care s-a petrecut în apropierea unei Secții de Poliție!
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași au trimis-o recent în judecată pe avocata Alina Mihaela Scafaru. Acuzațiile aduse de anchetatorii ieșeni în cazul avocatei din Baroul Vaslui: vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și lovire sau alte violențe. Acum, urmează ca instanța să stabilească un prim termen al procesului. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Avocata Alina Mihaela Scafaru, acuzată că a lovit o femeie

Avocata vasluiancă Alina Mihaela Scafaru a intrat în vizorul anchetatorilor ieșeni în urmă cu aproximativ trei ani. Oamenii legii au stabilit că, în luna august 2017, rudele avocatei au fost implicate într-un conflict cu o altă familie. Scandalul s-a petrecut în localitatea Negrești, județul Vaslui. Anchetatorii au constatat că, în contextul în care persoanele implicate în dispută au fost chemate la audieri, avocata a mers în apropierea Postului de Poliție din Negrești, fiind implicată într-un conflict fizic cu o femeie din familia rivală. Bătaia respectivă ar fi avut loc pe data de 23 august 2017.
Pe de altă parte, la audieri, aceasta a negat că ar fi agresat vreo persoană, susținând că nu ar fi încercat altceva decât să pună capăt conflictului dintre cele două familii. În plus, avocata a susținut că, de fapt, persoanele din cealaltă familie ar fi fost agresive, de fapt.

Implicată într-un accident rutier cu victimă

Oamenii legii au mai constatat că, pe 12 ianuarie 2018, Alina Mihaela Scafaru se deplasa la volanul unui autoturism pe ruta Negrești – Buhăești – Iași. Potrivit anchetatorilor, la data respectivă, pe timp de noapte, sexy-avocata a acroșat cu o oglindă un bărbat care era sub influența băuturilor alcoolice și care se deplasa chiar pe mijlocul drumului.
Oamenii legii au adăugat că avocata vasluiancă și-a continuat deplasarea pentru aproape 10 -15 km, după care aceasta a revenit la locul producerii impactului. Astfel, după aproximativ 30 de minute, la fața locului se aflau echipaje medicale și de Poliție. Aceasta a încercat să le explice polițiștilor că ea ar fi comis accidentul rutier cu victimă, dar, chiar și așa, anchetatorii au considerat că femeia a părăsit locul impactului fără încuviințarea autorităților.

La audieri, avocata a susținut inițial că nu a văzut victima, ci ar fi auzit doar un zgomot, crezând că a lovit un câine. Aceasta a mai spus că s-a întors la locul accidentului după ce a constatat că îi lipsește o oglindă. Dacă, inițial, Alina Mihaela Scafaru a fost de acord să își susțină punctul de vedere, ulterior, sexy-avocata s-ar fi prevalat de dreptul la tăcere. Reporterii cotidianului „Bună Ziua Iași” au încercat ieri să o contacteze telefonic pe avocata Alina Mihaela Scafaru, pentru a-și expune un punct de vedere cu privire la această situație. Într-un final, avocata a susținut că nu dorește să comenteze în vreun fel. Pe de altă parte, apărătorul acesteia a susținut că este uimit de hotărârea luată de procurori în cazul clientei sale.

„Suntem surprinși, dar avem încredere în Justiție”, a declarat aseară avocatul Adrian Fetcu, cel care o reprezintă pe Alina Mihaela Scafaru.

Sexy-avocata, renumită după o relație cu un interlop supranumit „Cap de porc”

În urmă cu aproximativ 5 ani, sexy-avocata Alina Mihaela Scafaru a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupție, pentru complicitate la dare de mită și complicitate la introducerea, în mod ilicit, de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de Internet, medii de stocare a datelor și alcool într-un penitenciar, în scopul folosirii lor de către deținuți. Alături de aceasta a fost trimis în judecată și deținutul Florin Rotariu, zis „Cap de porc”, pentru dare de mită în formă continuată și instigare la introducerea, în mod ilicit, de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de Internet, medii de stocare a datelor și alcool într-un penitenciar, centru de reținere și arestare preventivă, centru de arestare preventivă, centru educativ și centru de detenție, în scopul folosirii lor de către deținuți.

„Pe 23 aprilie 2015, inculpatul Florin Rotariu a promis suma de 1.000 de euro unui agent din cadrul Penitenciarului Iași, pentru ca acesta din urmă să introducă ilicit în incinta unității de detenție bunuri (8 mobile, un încărcător de telefon și o cantitate neprecizată de băuturi alcoolice) interzise la introducerea în penitenciar, disimulate în produse alimentare. Pe 26 aprilie 2015, inculpata Alina Mihaela Scafaru, avocată, în baza înțelegerii prealabile cu inculpatul Florin Rotariu (concubinul acesteia) i-a remis inculpatului Aurel Craiu suma de 1.000 de euro și bunurile menționate mai sus, în scopul înmânării acestora agentului de penitenciar, în numele inculpatului Florin Rotariu, lucru care s-a și întâmplat în cursul aceleiași zile. Pe 27 aprilie 2015, bunurile respective au ajuns în posesia inculpatului Florin Rotariu”, au afirmat procurorii anticorupție.

În septembrie 2016, avocata a fost condamnată definitiv, la 2 ani și 4 luni de închisoare, dar cu suspendarea executării.

Adauga un comentariu