Actualitate

Ceai de slăbit, rețeta propusă de Lidia Fecioru. Acesta topește rapid kilogramele în exces

Publicat: 12 ian. 2022
ceai de slăbit Lidia Fecioru
Ceaiul de slăbit recomandat de Lidia Fecioru se bea pe stomacul gol și te scapă rapid de kilogramele nedorite

Un ceai de slăbit eficient este și cel propus de Lidia Fecioru care, dacă este administrat frecvent, oferă rezultatul scontat. Acest ceai te poate ajuta să topești rapid kilogramele nedorite și este simplu de preparat. Cu toate acestea, ceaiul la care face referire Lidia Fecioru nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Ceaiurile reprezintă una dintre cele mai ușoare metode de slăbit. Sunt ușor de administrat, pot fi consumate atât atunci când ești acasă, dar și atunci când ești la serviciu sau pe stradă. În plus, astfel de ceaiuri sunt eficiente și nu presupun restricții alimentare majore. Celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a recomandat, în rubrica „Leacul Zilei” din emisiunea „Adevăruri Ascunse” un ceai de slăbit cu efecte rapide.

Ceai de slăbit recomandat de Lidia Fecioru

Pentru prepararea acestui ceai de slăbit ai nevoie de 1 litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin mari. Toate ingredientele se fierb timp de 15 minute la foc mic. Se lasă la răcit după care se poate administra. Acest ceai se bea câte o ceașcă, zilnic, pe stomacul gol. Poate fi administrat în curele de slăbire de orice persoană sănătoasă. Este, însă, contraindicat femeilor însărcinate, celor care alăptează precum și copiilor care nu au împlinit vârsta de 6 ani.

Ținând cont din ce este preparat, trebuie amintit că scorțișoara are nenumărate beneficii pentru sănătate. Și amintim câteva dintre acestea: accelerează metabolismul, stimulează arderea grăsimilor, îmbunătățește circulația sângelui și previne îmbătrânirea prematură. Totodată, printre cele mai importante beneficii pe care frunzele de dafin le aduc organismului se numără: stimulează digestia, reduce glucoza din sânge, colesterolul și trigliceridele, stimulează imunitatea și mențin sănătatea pielii. Dincolo de toate acestea, Lidia Fecioru prezintă multe leacuri în emisiunea de la Antena 3.

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme

Într-una din emisiunile Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru a povestit experiența ei cu slăbitul. Cunoscuta bioenergoterapeută nu a arătat tot timpul ca trasă prin inel, iar la un moment dat greutatea ei părea că a scăpat de sub control. Cu toate acestea, Lidia Feciorul s-a mobilizat și a avut ambiția să dea jos, în urmă cu câțiva ani, 30 de kilograme. Ea a reușit să scape de kilogramele nedorite în doar 7 luni, apelând la dieta Demis Rhoussos.

„Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă. Dar soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine”, a povestit Lidia Fecioru.

Astfel, ea a ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință, speculând un regim alimentar, care era de fapt o dietă disociată. Iar cei care au probleme cu kilogramele în plus pot apela cu încredere la acest ceai de slăbit recomandat de Lidia Fecioru.
Comentarii
Adauga un comentariu