Local

Cel de-al şaselea tânăr implicat în scandalul de la clubul din localitatea ieşeană Răducăneni, reţinut

Publicat: 25 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cel de-al şaselea tânăr implicat în scandalul de la clubul din localitatea ieşeană Răducăneni reţinut
Scandal la un club din județul Iași. Toți indivizi implicați au fost prinși de oamenii legii

Ieri seară, 24 noiembrie 2021, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore cel de-al şaselea tânăr implicat în scandalul din clubul din localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi.

Poliţiştii ieşeni au reuşit să îl reţină tocmai acum deoarece tânărul fugise în Anglia la scurt timp după producerea evenimentului din discotecă.

Pe numele tânărului a fost pus un mandat european și acum el a ajuns în arestul poliției.

Cinci scandalagii implicați în evenimentul de la Răducăneni au fost arestați preventiv la finalul lunii octombrie

Cinci indivizi din cei șase implicați în scandalul dintr-un club din Răducăneni au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile la finalul lunii octombrie. Reamintim faptul că în data de 24 octombrie 2021, s-a iscat o ceartă pe raza comunei Răducăneni, iar polițiștii când au ajuns la fața locului nu au mai găsit pe nimeni.

Mai apoi, toate persoanele au fost identificate și conduse la audieri.

„În seara zilei de 24 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Răducăneni au fost sesizaţi despre faptul că pe raza comunei Răducăneni a avut loc un scandal.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, însă nu a mai fost găsită nicio persoană.

În urma verificărilor efectuate cu celeritate, la scurt timp de la sesizare, toate persoanele implicate în scandal au fost identificate de poliţişti”, potrivit IPJ Iași.

Unul dintre indivizii implicați în scandalul din club a fugit în Anglia

În urma izbucnirii scandalului toți tinerii implicați au plecat la fața locului, iar unul dintre tineri a părăsit teritoriul țării și a plecat în Marea Britanie, unde a stat în carantină timp de 14 zile.

„La data de 24.10.2021 ora 2:08, numitul L.A-I a sesizat telefonic prin SNUAU 112 faptul că, în intervalul orar 01.45- 02.30, a avut loc un scandal de proporții în incinta discotecii din zona centrală a localității Răducăneni, jud. Iași, pe terasa acesteia, precum și în parcarea din față, în care au fost implicate mai multe persoane.

În urma cercetărilor efectuate s-a reținut faptul că în seara zilei de 23.10.2021 programul la discoteca a început în jurul orelor 21.30, participând aproximativ 100 persoane. La un moment dat pe fondul consumului de băuturi alcoolice intre numiții T.E (care avea asupra sa un topor) R.I-C și B.A-D, P.I-M, P.C-A și S.B, a izbucnit un conflict, aceștia lovindu-se reciproc cu pumnii, picioarele, distrugând o parte din mobilierul existent in discotecă cât şi sticlele şi paharele din barul acesteia.

Părțile implicate în incident au suferit leziuni fizice, acestea având calități duble de persoane vătămate/inculpați. Tot incidentul a durat circa 40 de minute, iar cei circa 100 de tineri care se distrau au fost indignați de cele întâmplate fiind nevoiți sa plece acasă. După comiterea faptelor, în seara zilei de 24.10.2021, inculpatul R.I-C a părăsit teritoriul ţării, plecând în Marea Britanie, unde a intrat în carantină pentru 14 zile”, au transmis autoritățile.

 

Adauga un comentariu