Actualitate

Cel mai bogat român și-a părăsit soţia! Daniel Dineș s-a combinat cu o vedetă care este însărcinată!

Publicat: 13 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cel mai bogat român și-a părăsit soţia Daniel Dineș s-a combinat cu o vedetă care este însărcinată
Cel mai bogat român și-a părăsit soţia pentru Iuliana Doroftei, fostă câştigătoare a unei emisiunii „Bravo, ai stil!"

Cel mai bogat român și-a părăsit soţia. Daniel Dineș, co-fondatorul UiPath, s-a cuplat cu o vedetă. Acum, acesta este într-o relaţie cu Iuliana Doroftei, fostă câştigătoare a unei emisiuni de modă. Din câte se pare, fosta câștigătoare „Bravo, ai stil!” este însărcinată, iar Daniel Dineș ar fi tatăl.

Cel mai bogat român și-a părăsit soţia!

Daniel Dineș, cel mai bogat român, și-a părăsit soția pentru a fi împreună cu amanta. Este vorba despre Iuliana Doroftei, fosta câștigătoare „Bravo, ai stil!”. Surse din apropierea omulu ide afaceri susțin că Iuliana ar fi însărcinată cu Daniel Dineș.

Pe Instagram, Iuliana a postat o fotografie în care apare pe un iaht, într-un costum de baie din două piese. Unii dintre fani au observat că amanta lui Daniel Dines a acumulat câteva kilograme în ultimele luni, fiind întrebată dacă nu cumva și-a făcut și implanturi mamare. Iuliana Doroftei a negat cu fermitate ultima variantă, însă în privința greutății a lăsat un mesaj prin intermediul căruia lasă de înțeles că, într-adevăr, este însărcinată.

„Întotdeauna voi fi sinceră cu urmăritorii mei. În pozele vechi de pe feed aveam 48, maxim 50 kilograme, acum am 56-57, e normal să se pună peste tot. Nu aș avea de ce să nu recunosc dacă îmi pun implanturi”, a scris Iuliana Doroftei.

Acum, cel mai bogat român nu a divorţat de soţia sa, iar femeia nu şi-a schimbat încă statutul de femeie măritată pe contul de Facebook.

Daniel Dineş renunță la funcţia de co-CEO al companiei UiPath

Daniel Dineş urmează să demisioneze anul viitor din funcţia de co-CEO al companiei UiPath, pe care a fondat-o alături de Marius Tîrcă. Celălalt co-CEO al companiei, Rob Enslin, care a preluat conducerea companiei alături de Dineş în mai 2022, va rămâne singurul CEO al UiPath de la 31 ianuarie 2024.

„Așa cum se întâmplă în orice companie, alături de Consiliul de Administrație, considerăm că planificarea continuității în funcțiile de conducere este unul dintre cele mai importante atribute ale noastre. Rămân angajat convingerii că trebuie să evoluăm și să ne adaptăm pentru a asigura succesul pe termen lung al UiPath. Ca parte a acestui proces, în aprilie 2022, Rob Enslin mi-a devenit partener în calitate de co-CEO, iar în ultimul an i-am delegat din ce în ce mai mult lui Rob latura de extindere a afacerii noastre.

Am ajuns să am încredere în instinctul de business al lui Rob, în viziunea sa pentru companie și în capacitatea sa de a conduce. Suntem pe deplin de acord asupra puterii pe care o are automatizarea în a crea beneficii tangibile pentru clienții noștri și asupra pașilor pe care trebuie să îi facem pentru a determina compania să își atingă potențialul. După o perioadă de tranziție care va decurge până la sfârșitul anului fiscal, respectiv 31 ianuarie 2024 – Rob va deveni singurul CEO, iar eu voi ocupa funcția nou creată de Chief Innovation Officer. Fiind inginer la bază, aceasta a fost întotdeauna adevărata mea pasiune. Mă voi ocupa de misiunea de inovare a UiPath pentru a transforma procesul de automatizare a companiilor prin valorificarea tehnologiei AI”, a anunţat Daniel Dineş pe site-ul companiei.

Acum, cel mai bogat român și-a părăsit soţia și este împreună cu cu Iuliana Doroftei, fostă câştigătoare a unei emisiuni de modă, care este însărcinată, iar Daniel Dineș ar fi tatăl.

Adauga un comentariu